Kontakti
Copyright © 2023
KosovaJob LLC
Jeni duke aplikuar në Kosovo 2.0
Koordinator/e i/e Konferencës
*Emri & Mbiemri
*Gjinia
*Mosha
*Qyteti
*Telefoni
*E-mail
*Ju lutem zgjedhni nivelin tuaj të edukimit
*Ju lutem shënoni emrin e universitetit / kolegjit
Ju lutem specifikoni drejtimin e studimeve
*Sa keni njohuri të Gjuhës Angleze?
A keni njohuri të ndonjë Gjuhe tjeter?
Ju lutem zgjedhni nivelin për Gjuhën që e keni cekur më lart
*Sa vite keni përvojë në fushën relevante?
*Shkruani të paktën emrat e dy kompanive / institucioneve të fundit ku keni punuar, si dhe kontaktet e tyre:
Shembull: 2010 - 2011, Kosovo 2.0 Tel: Email:
*A posedoni patent shoferi?
Sa është paga juaj e dëshirueshme?
*Ngarkoni CV-në tuaj
Klikoni këtu për të ngarkuar CV tuaj
Udhëzime për përdoruesit: Ju mund të ngarkoni dokumentin në PDF, Word apo Foto (PNG ose JPG)
Please upload the required document
*Ngarkoni Letën Motivuese
Klikoni këtu për të ngarkuar Letën Motivuese
Udhëzime për përdoruesit: Ju mund të ngarkoni dokumentin në PDF, Word apo Foto (PNG ose JPG)
Please upload the required document
Duke klikuar në butonin apliko, ju pranoni kushtet dhe politikat e privatësisë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management