1
Rreth KosovaJob
KosovaJob për 8 vite më rradhë është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë
me mbi 1 milion shfletime të vendeve të punës në çdo muaj.

KosovaJob shërben si urë lidhëse e mundësive të reja të karrierës të ofruara nga punë-dhënësit për punë-kërkuesit
dhe si e tillë ka mundësuar që më shumë se 15,000 persona të gjejnë vende të punës.

Një staf i dedikuar i 10 personave, bën që konkurset e klientëve të KosovaJob të arrijnë deri tek kandidatët e duhur,
në kohën e duhur. Bashkëpunimi me më shumë se 1,000 biznese lokale dhe internacionale,
bën që KosovaJob të ketë një vlerë të veçantë në tregun e punës në Kosovë.
Prezenca e lartë e KosovaJob
në Web dhe në rrjete sociale,
mundëson konkurset e publikuara
të arrijnë kandidatët potencial
për klientët të cilët përdorin
shërbimet tona.
Më shumë se 70% e vizitorëve në
KosovaJob janë vizitorë të cilët
vazhdimisht përcjellin platformën
tonë për konkurset
e reja të punës.
KosovaJob është rrjeti më i madh
i punësimit në Kosovë.
80% e audiencës së KosovaJob
kanë moshën 25 - 45 vjeç.
Pjesë e KosovaJob janë edhe platformat:
Kontakto
KosovaJob.com |
Qyteza Pejton, Rr. Perandori Justinian Nr. 62,
Prishtinë, Kosovë 10000
+383 (0)45 11 14 14
| info@kosovajob.com
| www.kosovajob.com
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet