Kontakti
Copyright © 2024
KosovaJob LLC
OFERTA E PUBLIKIMIT TË KONKURSEVE TË PUNËS
Na dërgoni konkursin në email dhe ne e publikojmë për ju!
info@kosovajob.com
Kopjo
Të gjitha konkurset publikohen edhe në
Të gjitha konkurset publikohen edhe në
LLOJET E PUBLIKIMEVE
PRESELECTION
199€pa TVSH
Premium Plus pakoja për vizibilitet maksimal të shpalljes tuaj
• Kurseni kohën tuaj duke na lejuar që të kryejmë procesin e selektimit të kandidatëve
• Kualitet të lartë të listës së ngushtë të kandidatëve në kuptim të aftësive dhe eksperiencës bazuar në kriteret tuaja
• Përzgjedhje më të suksesshme që në rundin e parë
Pozicionimi
Kohëzgjatja
AutorefreshE Re
Rrjete Sociale
Platformat
Simba Software
PAKO MË EFIKASE
PREMIUM PLUS Pako e re65€pa TVSH
Pozicionimi
Kohëzgjatja
AutorefreshE Re
Rrjete Sociale
Platformat
Simba Software
Në pjesën e parë të faqes kryesore tek konkurset Premium
Nga 1 deri në 30 ditë
Në gjysmën e kohëzgjatjes, konkursi rikthehet sërish në fillim të konkurseve Premium
Konkursi shpërndahet në rrjete sociale
Konkursi publikohet në:
Sistemi për rekrutim dhe filtrim të kandidatëve
Premium 50€pa TVSH
Pozicionimi
Kohëzgjatja
AutorefreshE Re
Rrjete Sociale
Platformat
Simba Software
Në pjesën e parë të faqes kryesore tek konkurset Premium
Nga 1 deri në 30 ditë
Nuk vlenë në këtë pako
Konkursi shpërndahet në rrjete sociale
Konkursi publikohet në:
Sistemi për rekrutim dhe filtrim të kandidatëve
Pozicionimi
Kohëzgjatja
AutorefreshE Re
Rrjete Sociale
Platformat
Simba Software
STANDARD 25€pa TVSH
Pozicionimi
Kohëzgjatja
AutorefreshE Re
Rrjete Sociale
Platformat
Simba Software
Pas konkurseve Premium / pjesa e dytë e faqes
Nga 1 deri në 30 ditë
Nuk vlenë në këtë pako
Konkursi shpërndahet në rrjete sociale
Konkursi publikohet në:
-
BANNER 90€pa TVSH
Pozicionimi
Kohëzgjatja
AutorefreshE Re
Rrjete Sociale
Platformat
Simba Software
Dizajnohet baner statik në KosovaJob. Konkursi vendoset në pjesën e parë të faqes kryesore tek konkurset Premium
Nga 1 deri në 30 ditë
Në gjysmën e kohëzgjatjes, konkursi rikthehet sërish në fillim të konkurseve Premium
Konkursi shpërndahet në rrjete sociale
Konkursi publikohet në
Sistemi për rekrutim dhe filtrim të kandidatëve
Artikulli i Sponzorizuar
125€
• Artikulli do të publikohet në blogun e KosovaJob
• Do të përfshihen ngjarje që lidhen me kompaninë
• Do të nënvizohen shërbimet dhe konkurset e kompanisë
• Artikulli sponzorizohet në rrjete sociale
• Artikulli rifreskohet herë pas herë në rrjete sociale
Klientët tanë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet