1
Google reCAPTCHA ka dështuar. Verifiko reCAPTCHA përpara se të vazhdosh!
Verifikoni Captcha
1. Pozita
2. Industria
3. Qyteti
4. Përfundo
 • Çfarë pozita pune kërkon?
  Nëse e di se çfarë po kërkon, vazhdo dhe shkruaj titullin në fushën më poshtë.
  Titulli i punës / pozita
  Mund të zgjedhësh më shumë se një pozitë
  Zgjedhja e të paktën 3 ose më shumë pozitave do të rrisë gjasat e juaja për t'u punësuar.
  Vazhdo
  Nuk e di, kalo këtë hap
  Njofto kompanitë se jeni të interesuar edhe për internship.
 • Cilat industri të interesojnë?
  Zgjedh industrinë se ku dëshironi të punoni.
  Industritë
  Mund të zgjedhësh më shumë se 1 industri
  Zgjedhja e të paktën 3 ose më shumë industrive do të rrisë gjasat e juaja për të mos humbur një mundësi pune.
  Vazhdo
 • Ku do të preferoje të punoje?
  Zgjedh qytetin se ku do doje të punoje.
  Qyteti
  Mund të zgjedhësh më shumë se 1 qytet.
  Mund të zgjedhësh qytetin ku jeton dhe qytetet tjera ku do donit të punoni.
  Vazhdo
 • Hapi i fundit! Mbaj llogarinë tënde të KosovaJob të sigurt.
  Pothuajse ke mbaruar me vendosjen e profilit tuaj në KosovaJob!
  Emri & Mbiemri
  Adresa juaj e emailit*
  Ky email ekziston!
  Krijo një fjalëkalim
  Këshillë
  Ruaj fjalëkalimin tënd në një vend të sigurt.
  Duke klikuar "U krye" dhe duke krijuar një llogari në KosovaJob, ju pranoni Politikën e Privatësisë dhe Kushtet e Shërbimit të KosovaJob
  Përfundo
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet