Sep 8, 2021
Platforma më e madhe e punësimit në Kosovë, ka një risi të radhës për klientët e saj
LEXO MË SHUMË
Aug 31, 2021
TalentSpace - kompania e njohur e rekrutimit vazhdon mundësitë e punësimit në Kosovë
LEXO MË SHUMË
Aug 6, 2021
Teleperformanca - kompania e vetme në Kosovë që certifikohet si Great Place to Work
LEXO MË SHUMË
Jul 25, 2021
Tregu Group vazhdon suksesin duke hapur pikën e re tek Rruga C
LEXO MË SHUMË
Jul 12, 2021
52 vende të reja pune në Kosovë nga kompania Solu Group
LEXO MË SHUMË
Jul 6, 2021
Agrando mbyll raundin e financimit të Serisë-A me 12 milion € investime
LEXO MË SHUMË
Jun 24, 2021
Firma kosovare në Gjermani, kërkon punëtorë nga Kosova
LEXO MË SHUMË
Jun 18, 2021
PLATFORMA E PARË E PUNËSIMIT QË MUNDËSON PAGESA ONLINE PËR KONKURSET E PUNËS
LEXO MË SHUMË
May 30, 2021
Pejani i suksesshëm në zemër të Teleperformancës!
LEXO MË SHUMË
May 25, 2021
Lideri global hap dyert e punësimit në Pejë
LEXO MË SHUMË
Feb 26, 2021
Teleperformanca ofron mundësi pune nga shtëpia, për qytetarët e Prizrenit
LEXO MË SHUMË
Jan 23, 2021
DEKRA Akademie sfidon papunësinë në Kosovë dhe në rajon
LEXO MË SHUMË
Dec 24, 2020
Kompania Teleperformance i shpërblen punëtorët me vetura të reja, iPhone 12 e udhëtime jashtë vendit!
LEXO MË SHUMË
Oct 22, 2020
E premtja e punësimit po vjen, ditë me fat për ata që flasin gjermanisht
LEXO MË SHUMË
Oct 18, 2020
DEKRA Akademie – mundësi e artë punësimi në Gjermani për të gjithë infermierët e licensuar  në Kosovë
LEXO MË SHUMË
Oct 1, 2020
E Shtunë, ditë e veçantë e punësimit të Infermierëve në Gjermani
LEXO MË SHUMË
Sep 7, 2020
Si po punësohen infermierët kosovarë në Gjermani?
LEXO MË SHUMË
Aug 20, 2020
E premtja e 21 gushtit është ditë e veçantë për Gjermano-Folësit!
LEXO MË SHUMË
Jul 1, 2020
BCC / EBRD Learning
LEXO MË SHUMË
Jun 19, 2020
Green Steam - kompania për pastrimin e automjeteve
LEXO MË SHUMË
May 7, 2020
Programi BPB Junior / Banka Për Biznes
LEXO MË SHUMË
Apr 27, 2020
Kush do të rezistojë sot, do të udhëheqë nesër!
LEXO MË SHUMË
Apr 15, 2020
Tregu Group ofron shërbim të lartë dhe mundësi punësimi edhe në kohë pandemie
LEXO MË SHUMË
Mar 6, 2020
“Drymades Hotel & Bungalow”, resorti i njohur në Dhërmi hap 35 vende të punës
LEXO MË SHUMË
Feb 28, 2020
KosovaJob tani zyrtarisht është markë e mbrojtur tregtare
LEXO MË SHUMË
Feb 25, 2020
AEC hap thirrjet për aplikim për trajnime në mësimdhënie dhe shkathtësi të buta
LEXO MË SHUMË
Më shumë...
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC