Redaktor/e (shqipfolës/e)
Redaktor/e (shqipfolës/e)
Prishtinë · Full Time
*Emri & Mbiemri
*Gjinia
*Mosha
*Qyteti
*Telefoni
*E-mail
*Ju lutem zgjedhni nivelin tuaj të edukimit
*Ju lutem shënoni emrin e universitetit / kolegjit
Ju lutem specifikoni drejtimin e studimeve
*Sa keni njohuri të Gjuhës Angleze?
A keni njohuri të ndonjë Gjuhe tjetr?
Ju lutem zgjedhni nivelin për Gjuhën që e keni cekur më lart
*Sa vite keni përvojë në fushën relevante?
*Shkruani të paktën emrat e dy kompanive / institucioneve të fundit ku keni punuar:
Shembull: 2012 - 2015, Amazon LLC, Marketing Manager
*A posedoni patent shoferi?
Sa është paga juaj e dëshirueshme?
*Ngarkoni CV-ne tuaj
Klikoni këtu për të ngarkuar CV tuaj
Udhëzime për përdoruesit: Ju mund të ngarkoni dokumentin në PDF, Word apo Foto (PNG ose JPG)
Please upload the required document
*Ngarkoni letrën motivuese
Klikoni këtu për të ngarkuar letrën motivuese
Udhëzime për përdoruesit: Ju mund të ngarkoni dokumentin në PDF, Word apo Foto (PNG ose JPG)
Please upload the required document
Ngarkoni shembullin tuaj të parë
Klikoni këtu për të ngarkuar shembullin e parë të shkrimit
Udhëzime për përdoruesit: Ju mund të ngarkoni dokumentin në PDF, Word apo Foto (PNG ose JPG)
Please upload the required document
Ngarkoni shembullin tuaj të dytë
Klikoni këtu për të ngarkuar shembullin e dytë të shkrimit
Udhëzime për përdoruesit: Ju mund të ngarkoni dokumentin në PDF, Word apo Foto (PNG ose JPG)
Please upload the required document
Duke klikuar në butonin apliko, ju pranoni kushtet dhe politikat e privatësisë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC