Kontakti
Copyright © 2023
KosovaJob LLC
Jeni duke aplikuar në Kosovo 2.0
Teknik/e të IT-së
*Emri & Mbiemri
*Gjinia
*Mosha
*Qyteti
*Telefoni
*E-mail
*Ju lutem zgjedhni nivelin tuaj të edukimit
*Ju lutem shënoni emrin e universitetit / kolegjit
Ju lutem specifikoni drejtimin e studimeve
*Sa keni njohuri të Gjuhës Angleze?
A keni njohuri të ndonjë Gjuhe tjeter?
Ju lutem zgjedhni nivelin për Gjuhën që e keni cekur më lart
*Sa vite keni përvojë në fushën relevante?
*Shkruani të paktën emrin e një kompanie / institucioni të fundit ku keni punuar:
Shembull: 2012 - 2015, Amazon LLC, Marketing Manager
Sa është paga juaj e dëshirueshme?
*Ngarkoni CV-ne tuaj
Klikoni këtu për të ngarkuar CV tuaj
Udhëzime për përdoruesit: Ju mund të ngarkoni dokumentin në PDF, Word apo Foto (PNG ose JPG)
Please upload the required document
*Ngarkoni Portfolion
Klikoni këtu për të ngarkuar portfolion tuaj
Guidelines for User: You can upload PDF, Word doc or Photo (PNG or JPG)
Please upload the required document
Duke klikuar në butonin apliko, ju pranoni kushtet dhe politikat e privatësisë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management