May 22, 2019
Si ta negocioni pagën me punëdhënësin tuaj?
LEXO MË SHUMË
May 21, 2019
KosovaJob lanson kalkulatorin e pagës nga bruto në neto dhe anasjelltas
LEXO MË SHUMË
May 13, 2019
Teleperformance - kompania e preferuar për gjermano-folësit në Kosovë
LEXO MË SHUMË
May 10, 2019
Viva Fresh, ndër rrjetet e para në Kosovë që do të zbatojë orarin me 2 ditë pushim në javë
LEXO MË SHUMË
May 6, 2019
Cilat nivele të shkollimit kërkohen më shumë në treg të punës?
LEXO MË SHUMË
Apr 30, 2019
3 pyetje që top kandidatët duhet t’i bëjnë në intervista të punës
LEXO MË SHUMË
Apr 23, 2019
Tregu i punës në Kosovë: Studentët e papërgatitur apo punëdhënësit shumë kërkues?
LEXO MË SHUMË
Apr 16, 2019
Mundësitë e barabarta dhe diversiteti në punë, çka duhet të dimë?
LEXO MË SHUMË
Apr 12, 2019
Pse kompanitë duhet të investojnë në punëtorët e tyre?
LEXO MË SHUMË
Apr 12, 2019
KosovaJob ofron mbështetje për vizitorët e saj nëpërmjet Live Chat
LEXO MË SHUMË
Apr 11, 2019
KosovaJob sjellë platformen SIMBA e cila thjeshtëson rekrutimin për bizneset
LEXO MË SHUMË
Apr 8, 2019
Çka e bën një ambient të mirë të punës?
LEXO MË SHUMË
Apr 4, 2019
KosovaJob, pjesëmarrëse në konferencën e parë të burimeve njerëzore në Kosovë
LEXO MË SHUMË
Apr 2, 2019
Si ta ruajmë vendin e punës?
LEXO MË SHUMË
Mar 31, 2019
KosovaJob lanson zyrtarisht platformën “CV krijuesi”
LEXO MË SHUMË
Mar 28, 2019
Përfitimet dhe mundësitë për punë vullnetare në Kosovë
LEXO MË SHUMË
Mar 26, 2019
A kanë përparësi në treg të punës njerëzit që njohin gjuhë të huaja?
LEXO MË SHUMË
Mar 18, 2019
Gabimet që duhet shmangur gjatë një interviste pune përmes telefonit
LEXO MË SHUMË
Mar 15, 2019
KosovaJob në mesin e webfaqeve me performancën më të mirë në Kosovë
LEXO MË SHUMË
Mar 13, 2019
Pse anashkalohen aplikacionet e punës? Intervista me KFC Kosova
LEXO MË SHUMË
Mar 11, 2019
Industritë me më së shumti konkurse pune në Kosovë
LEXO MË SHUMË
Mar 8, 2019
Gratë ndërmarrëse të Kosovës që zvogëluan papunësinë
LEXO MË SHUMË
Mar 1, 2019
Si të dilni të suksesshëm në një intervistë pune?
LEXO MË SHUMË
Feb 27, 2019
“KosovaJob” certifikohet me standardin për cilësi ISO 9001:2015
LEXO MË SHUMË
Feb 20, 2019
Si t’i ktheheni punës pas një pauze të gjatë?
LEXO MË SHUMË
Më shumë...
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC