Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shpallje në fushën e Menaxhmentit

Shpallje në fushën e Menaxhmentit

	 	 

Profesioni i menaxherit sot është një ndër më të kërkuarit në tregun e punës.

Të punosh në një post menaxherial mund të sjellë sfida të mëdha në jetën tuaj profesionale. Ky rol poashtu sjellë edhe benefite të mëdha si:

  • Përfitime të mira materiale
  • Ndikim më të madh në kulturën e kompanisë
  • Mundësi për të marrë vendime
  • Ngritje dhe zhvillim profesional
  • Krijimi i një ambienti më të mirë të punës

Menaxhment

KosovaJob.com për momentin kemi deri në 40 shpallje aktive në fushën e Menaxhmentit e që dita ditës vetëm po rriten! Disa prej kompanive janë: Workflow, Baboon Delivery, Royal Property Management, Quipu, Lirika Matoshi New York e shumë të tjera.

Workflow është në kërkim të Projekt Menaxher: https://kosovajob.com/jobs?id=14934

Baboon Delivery ka hapur konkurs për Account Manager: https://kosovajob.com/jobs?id=14804

Royal Property Management në kërkim të Coordinator: https://kosovajob.com/jobs?id=14862

Lirika Matoshi New York është të një Factory Manager: https://kosovajob.com/jobs?id=14744

Këto dhe shumë të tjera mund të shihni në linkun: https://kosovajob.com/?jobPosition=27,28,51,60,65,78,139,170

Vizitoni platformën më të madhë të punësimit në Kosovë që të jeni gjithmonë në hap më tregun e punës!

https://kosovajob.com/

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management