Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania Workflow SH.P.K shpalle konkurs për 2 vende të lira pune.

Pozita : Projekt Menaxher (2)

Vendi : Kosovë ,Prishtinë

Cfarë kërkohet nga ju është :

- Njohuri të lartë në gjuhën Angleze.
- Pervoj pune si Projekt Menaxher me klient ndërkombetarë.- Pasion dhe fleksibilitet në punë .
- Organizim dhe motivim të ekipit projektues
- Të ju siguroj klientit projekt me cilësi të lartë.
- Të raportoj për cilësin e projektit në gjdo kohë që kërkohet.
- Të jetë i afte për zgjidhjen e problemeve.
- Menaxhimin e komunikimit nga kerkesat e klientit.
- Projekt menaxheri ka per detyr menaxhimin e buxhetit te projektit  dhe të punëve interne te kompanis.

Roli i projekt menaxherit :

  1. Projekt menaxheri është përgjegjës për planifikimin, mbarvajtjen dhe menaxhimin financiar te projekteve.
  2. Të menaxhoj gjitha aspektet e projektit (Riskun ,Problemet ,Kualitetin ,Komunikimin ,Ndryshimet)
  3. Të analizoj dhe raportoj rreth implementimit te projektit.
  4. -Të menaxhojë dhe koordinojë punët e punonjëseve të projektit.

Të interesuarit per punë mund te aplikojnë ne email adresen tonë: hello@workflow.al

Shikime 3,270
Kategoria Menaxhment
Skadon 15/07/22 (16 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management