Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Dëshironi të zhvilloni karrierë në Burime Njerëzore?

Dëshironi të zhvilloni karrierë në Burime Njerëzore?

	 	 

Një karrierë në burime njerëzore cilësohet si shpërblyese dhe mjaft sfiduese. E renditur vazhdimisht si “profesioni më i mirë” duke u pritur të ketë aktualisht rritje më të lartë se mesatarja e vendeve të punës. Egzistenca e një kompanie në ditët e sotme nuk mendohet pa pranine e departamentit te HR apo burimeve njerëzore sic njihet ne gjuhen shqipe. Jo rastësisht burimet njerëzore konsiderohen si shtylla e kompanisë, që nga aplikimi për punë, marrja në intervistë, vlerësimi i performancës së punëtorëve pastaj edhe deri tek dorëheqjet apo largimet nga puna përcillen nga ky department.

Funksionet kryesore të burimeve njerëzore janë tërheqja dhe mbajtja e profesionistëve të cilët kanë cilësi dhe kualifikime të larta pasice prezenca e tyre në kompani ndikon në vendin e punës dhe kualitetin e asaj kompanie.

Në KosovaJob momentalisht kemi të hapura deri në 12 shpallje të lira punë në departamentin e burimeve njerëzore dhe disa prej tyre mund t’I shihni më poshtë:

Teleperformance është në kërkim të HR Assistant: https://kosovajob.com/teleperformance/hr-assistant-with-german-knowledge

HumanPower kërkon  Administrator të Rekrutimit: https://kosovajob.com/humanpower/administrator-te-rekrutimit-2

Povio është në kërkim të Specialist të Rekrutimit: https://kosovajob.com/povio/recruiting-specialist

Këto dhe të tjera të ngjashme mund t’I shihni në linkun: https://kosovajob.com/?jobPosition=54,128,254

Vizitoni platformën e punësimit më të vizituar në Kosovë www.kosovajob.com që ta gjeni punën e ëndrrave!

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management