Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Deri në 30 shpallje për vende të lira të punës në fushën e Logjistikës

Deri në 30 shpallje për vende të lira të punës në fushën e Logjistikës

	 	 

Logjistika është menaxhimi I duhur i informacionit, materialit dhe rrjedhave njerëzore duke minimalizuar kostot dhe duke optimizuar kohën e dorëzimit të materialit dhe burimeve njerëzore. Puna e ndërrmarjeve, kompanive tregtare dhe bizneseve te ndryshme është e pamundur nëse ata nuk kanë logjistikë kompetente dhe efektive.

Në shikim të parë ky profesion duket I thjeshtë mirëpo në fakt kërkon disa aftësi si:

  • Aftësia për të punuar me kreativitet
  • Gatishmëria për të qenë fleksibil dhe gjithmonë në lëvizje dhe udhëtime
  • Kujdes të madh
  • Aftësi për të punuar nën presion

KosovaJob momentalisht kemi të hapura deri në 30 shpallje aktive në fushën e logjistikës.

Disa prej kompanive të cilat kanë hapur konkurse për vende të lira të punës janë:

ATRIUM është  kompani qe merret me shitjen produkteve përcjellese për dyer dhe dritare,material per xhama,fasadave ventiluese dhe aksesorëve te tjerë  https://kosovajob.com/atrium/depoist-2

VENTIUS INTERNATIONAL sipas nevojave dhe kërkesës së departamentit tё Logjistikёs me seli qendrore në Gjakovë, shpallë konkurs pune për Zyrtar/e i/e Logjistikës  : https://kosovajob.com/ventius-international/zyrtare-ie-logjistikes-2

FRUTTI është bërë brand-i më i preferuar që mund të gjendet në tryezat shqiptare e më tej , por gjithashtu i servuar në restorantet e baret më të frekunetuara poashtu ka hapur konkurs për vende të lira të punës: https://kosovajob.com/frutti/punetor-fizik-punetor-ne-depo-praktikant-te-mekatronikes

 

Për këto dhe të tjera të ngjashme në këtë industri mund t’i shihni në linkun:
https://kosovajob.com/?jobPosition=15,148,207,216

KosovaJob platforma numër 1 e punësimit në Kosovë!

 

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management