Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Mbi 50 shpallje për vende të lira të punës në fushën e shitjes në KosovaJob

Mbi 50 shpallje për vende të lira të punës në fushën e shitjes në KosovaJob

	 	 

Jeni të interesuar në zhvillimin e karrierës në fushën e shitjes si një ndër profesionet më të kërkuara në treg? Atëherë jeni duke e lexuar artikullin e duhur.

Karriera në shitje mund të ju ofrojë mundësi fitimprurëse si në jetën profesionale ashtu edhe në jetën personale. Njerëzit të cilët janë kreativ, strategjik, të pavarur, të sigurt dhe të motivuar kanë mundësi të bëhen shitës të shkëlqyer. Disa prej përfitimeve të cilat e bëjnë të veçantë karrierën në shitje janë:

  1. Qasja e lehtë në treg
  2. Përfitimet e larta materiale
  3. Mundësia për rritje në karriere
  4. Zgjerimi I rrjetit të njerëzve
  5. Udhëtimet

Më poshtë mund të gjeni disa prej vendeve të lira për punë në fushën e shitjes:

CIAO BERTO- kompani lidere ne prodhimin e mobiljeve ne Kosove dhe me gjere, ne vazhden e zgjerimit te aktivitetit afarist, eshte duke kerkuar kandidat te interesuar per pozitat e hapura te punes Asistent/e i/e Shitjes ne Showroom Vushtrri https://kosovajob.com/ciao-berto/asistente-ie-shitjes

PROFITI GROUP- është një kompani profesionale që ofron shitje dhe shërbime në fushën e teknologjisë dhe sistemeve të sigurisë-  https://kosovajob.com/ipko/praktikante-ne-shitje

STUDIO MODERNA- është në kërkim të Asistent/e të Shitjes në qytetin e Gjakovës https://kosovajob.com/studio-moderna/asistente-te-shitjes-ne-dyqan-gjakove

ROYAL YORK PROPERTY MANAGEMENTSales Representative https://kosovajob.com/royal-york-property-management/sales-representative

Kërkesa në treg për profesionistë të shitjes po rritet çdo ditë e bashkë me këtë kërkesë po rriten edhe shpalljet në fushën e shitjes në KosovaJob. Për të parë të gjitha shpalljet vizitoni linkun:

https://kosovajob.com/?jobPosition=12,76,115,196

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management