1
PREMIUM PLUS
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Në bazë të zhvillimit të kapaciteteve tona prodhuese, ku jemi pragë të lansimit edhe të një reparti apo linjë të re prodhuese, kompania IMN Tulltorja sh.pk. shpallën konkurs pune edhe për 30 punëtor të ri, në pozitat si mëposhtë:

  • Inxhinier të mekanikës.
  • Pultistë (manipulues) të makinerive prodhuese. 
  • Mekanik në prodhim.
  • Elektricista ne prodhim.

Vemendje: Punëtoret që do të bëhen pjesë e kompanisë IMN Tulltorja shpk, do t’i kenë të gjitha kushtet dhe paisjet për punë sipas standardeve evropiane. Ata do të kenë pagë të dinjitetshme, transport të siguruar nga kompania, si dhe gjatë orarit të punës nga kuzhina jonë e begatshme, ata do t’a kenë një shujt cilësore të ushqimit.

Të gjithë kandidatet e interesuar duhet të aplikojnë në e-mailin vijues: ensar@tulltorja.com, duke i shënuar në email te dhenat personale si: emrin, mbiemrin, datlindejn, adresen, numrin e telefonit dhe pozitën për të cilen aplikojnë, ose fizikisht të paraqitën në zyrën e Burimeve Njerëzore, në selinë e kompanisë në Landovicë, Komuna Prizren. Afati i konkursit  zgjatë 30 ditë, nga data e publikimit të tij. 

Vërejtje:

Vetëm kandidatet e përzgjedhur do të ftohen për intervistë.

Kategoria Inxhinieri
Skadon 22/06/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prizren
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet