1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
"Kompania e hulumtimeve “Dots Research” si çdo vit tjetër, edhe këtë vit e mban hulumtimin mbarë botëror “Gallup World Poll”, ku falë këtij sondazhi për vitin e kaluar imazhi i Kosovës është përmirësu dukshëm duke e vendos Kosovën në vendin e 29-të më të lumtur në botë prej gjithsej 143 shtete të botës, duke lënë mbrapa vendet e rajonit.
 
Këtë hulumtim kemi planifiku me përfundu brenda një kohëzgjatje 3 javore, ku kemi me pas grupe të ndryshme çdo javë, në mënyrë që sa më shumë persona me pas mundësinë me marr pjesë në këtë mundësi të shkëlqyer. 
 
Brenda 1 jave do të keni mundësi të fitoni deri në 340€ , të krijoni shoqëri, të ndihmoni përmirësimin e imazhit të Kosovës në botë dhe të keni një eksperiencë të paharrueshme. 
 
Puna në terren fillon me 3 qershor, andaj nxito dhe apliko!
 
I ftoj të gjithë të interesuarit/at të aplikoni duke dërguar CV-në tuaj në email adresën: rea@dotsresearch.com
 
Deadline i fundit për aplikim është data 14 qershor.

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet