1

Praktikë në Kontabilitet (2)

Ruaj
Tax Advisors
Follow
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Praktikë në kontabilitet (2)
 
2 Vende të lira për praktikë me mundësi punësimi, në kompani të kontabilitetit.
 
Tax Advisors LLC, është kompani që ofron shërbime të tatimeve dhe kontabilitetit, gjatë praktikës kandidatët përfitojnë njohuri për punën praktike në kontabilitet. 
 
Kërkesat:
  • Të ketë të përfunduar fakultetin, apo të jetë në vitin e fundit në drejtimet banka, financa dhe kontabilitetit.
  • Të jetë student në SCCAK.
  • Të ketë njohuri për programet e kontabilitetit, përparësi përvoja me programet ProData, Expert, QB.
CV e dërgoni në info@taxadv-ks.com
 
 
 
 

Shikime 3,848
Kategoria Ekonomi, Financë, Kontabilitet
Skadon 05/04/23 (12 ditë)
Orari Intern
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet