1
PROFILI I KOMPANISË
Migros Group
migros-group.com
Email: kaltrina.bullatovci@migros-group.com
Numri i Telefonit: +381 38 543038
Email: kaltrina.bullatovci@migros-group.com
Numri i Telefonit: +381 38 543038
Konkurset Aktive
Rreth Kompanisë
					 

Shoqëria “MIGROS GROUP” sh.p.k., Prishtinë, është kompani që bën distribuimin e produkteve të prodhuara nga kompani të njohura botërore si:

 • Saponia
 • Colgate
 • Palmolive
 • Nestle
 • Aia
 • Codap
 • Biraghi
 • Selpak
 • Dijamant
 • Zvijezda
 • Jamnica
 • Koestin
 • Kotanyi
 • General Electric
 • San Carlo
 • Imlek
 • Anamil
 • Skotti
 • Monini
 • Calvo
 • Zdenka
 • Pasta Zara
 • Kandit
 • Centro Proizvod
 • Fidelinka
 • Costa d’Oro
 • Croco
 • Vicenzi
 • Poco Loco

Qendra kryesore e distribuimit se këtij subjekti ekonomik është e vendosur në FUSHË KOSOVË, zona industriale 4 (ish Thertorja), me sipërfaqe të gjithmbarshme prej: cca 13.000 metër katror (m2).

Bashkëpunimi me BRENDET që kjo kompani i përfaqëson, ka dëshmuar qasjen tonë të suksesshme në tregun kosovar dhe më gjerë.

Kompania mbulon rreth 3500 blerës në të gjithë territorin e Kosovës, gjë kjo e cila tregon profesionalizmin e kompanisë sonë në arritjen e qëllimeve të saja strategjike zhvillimore përgjithësisht.

Përveç kësaj, jemi të përkushtuar për tu bërë një kompani e çmuar nga klientët, komuniteti ku veprojmë së bashku me kolegët dhe partnerët tonë.

Rreth Kompanisë
					 

Shoqëria “MIGROS GROUP” sh.p.k., Prishtinë, është kompani që bën distribuimin e produkteve të prodhuara nga kompani të njohura botërore si:

 • Saponia
 • Colgate
 • Palmolive
 • Nestle
 • Aia
 • Codap
 • Biraghi
 • Selpak
 • Dijamant
 • Zvijezda
 • Jamnica
 • Koestin
 • Kotanyi
 • General Electric
 • San Carlo
 • Imlek
 • Anamil
 • Skotti
 • Monini
 • Calvo
 • Zdenka
 • Pasta Zara
 • Kandit
 • Centro Proizvod
 • Fidelinka
 • Costa d’Oro
 • Croco
 • Vicenzi
 • Poco Loco

Qendra kryesore e distribuimit se këtij subjekti ekonomik është e vendosur në FUSHË KOSOVË, zona industriale 4 (ish Thertorja), me sipërfaqe të gjithmbarshme prej: cca 13.000 metër katror (m2).

Bashkëpunimi me BRENDET që kjo kompani i përfaqëson, ka dëshmuar qasjen tonë të suksesshme në tregun kosovar dhe më gjerë.

Kompania mbulon rreth 3500 blerës në të gjithë territorin e Kosovës, gjë kjo e cila tregon profesionalizmin e kompanisë sonë në arritjen e qëllimeve të saja strategjike zhvillimore përgjithësisht.

Përveç kësaj, jemi të përkushtuar për tu bërë një kompani e çmuar nga klientët, komuniteti ku veprojmë së bashku me kolegët dhe partnerët tonë.

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet