Tregu Group ofron shërbim të lartë dhe mundësi punësimi edhe në kohë pandemie

Tregu Group ofron shërbim të lartë dhe mundësi punësimi edhe në kohë pandemie

	 	 

Tregu Group që nga viti 2008 ofron shërbim kualitativ dhe shumëllojshmëri të produkteve, ushqimore dhe jo ushqimore.

Ofrimi i produkteve gjithmonë të freskëta dhe të shëndetshme është çfarë e bën të veçantë kompaninë në fjalë. Me shërbim korrekt dhe përkujdesje ndaj klientëve kanë arritur të zgjerojnë pikat e Tregu Group si dhe hapjen e pikave të reja N’mollë, nëpër të gjithë qytetin.

Edhe pse në kohë pandemie, Tregu Group është në shërbim të të gjithë qytetarëve për furnizim ku çdo ditë bën dezinfektimin profesional të shportave, karrocave dhe hapësirave të brendshme ku të gjithë punëtorët dhe klientët mund të ndihen të sigurtë nga COVID-19.

Tregu Group

Përveç dezinfektimit dhe funksionimit normal si biznes edhe gjatë situates së COVID-19, Tregu Group vazhdimisht është në kërkim të punëtorëve të motivuar dhe që kanë vullnet për punë. Pozitat që vazhdimisht kërkohen nga Tregu Group janë “Arkatare” dhe “Sektorist”.

Për detaje dhe aplikim në pozitat e lartcekura mund të klikoni në linqet e mëposhtme:

Pozita për Arkatare: https://kosovajob.com/jobs?id=4850

Pozita për Sektorist: https://kosvoajob.com/jobs?id=4849

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC