“Drymades Hotel & Bungalow”, resorti i njohur në Dhërmi hap 35 vende të punës

“Drymades Hotel & Bungalow”, resorti i njohur në Dhërmi hap 35 vende të punës

	 	 

"Drymades Hotel & Bungalow", brend tashmë i njohur për shumë njerëz, është resort në Shqipëri, i cili ndodhet 10 metra larg bregut të detit shqiptar. Ndërtuar në vitin 2000, si hoteli i parë në zonë, u bë mjaft tërheqës për turistët nga të gjitha vendet e botës.

Së fundmi, ky resort ka hapur edhe 35 vende pune në sektore të ndryshme, si financa, kuzhinë, bare, etj. Për t’i parë të gjitha këto mundësi punësimi, klikoni në këtë link:

https://kosovajob.com/drymades-hotel-bungalow/vende-te-lira-te-punes-dhermi

Gjatë pushimit në “Drymades Hotel & Bungalow” vizitorët mund ta përjetojnë ndjesinë e mikpritjes së ngrohtë të traditës shqiptare si dhe gjithçka që ofron jugu i Shqipërisë me bukuritë natyrore që i posedon.

Picture 5

Me produkte bio të rritura në vend, në resortin "Drymades" turistët shërbehen me ushqime deti të freskëta.

Shumica e hapësirave të këtij resorti kanë kapacitet të strehojnë deri në 5 persona në një dhomë. Dhomat janë të pajisura me të gjithë enterierin e nevojshëm. Një staf i kujdesshëm, gjithmonë të gatshëm në përmbushjen e kërkesave të klientëve, përkushtohen në ofrimin e shërbimeve më të mira në vend.

Picture 3

Ndër tjera, restauranti bëhet akoma më unik ngase është i rrethuar me gjëlbërim si drunj, lule, ullinj dhe servon edhe specialitete mesdhetare nga më të ndryshmet.

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC