Galeria Shopping Mall, qendra më e re tregtare shpallë vende të lira pune

Galeria Shopping Mall, qendra më e re tregtare shpallë vende të lira pune

	 	 

Nga tetori i vitit 2019, qytetit të Prizrenit pritet t’i shtohet edhe një qendër tregtare. Në një ambient prej 50.000 m2, Galeria Shopping Mall është qendra më e re tregtare e cila do të sjellë më shumë se 100 kompani të cilat do të kenë mundësinë të ofrojnë produkte dhe shërbime të ndryshme.

Kjo qendër tregtare pos që do të jetë një destinacion tërheqës për të gjithë qytetarët në Kosovë dhe më gjerë, do të jetë edhe një investitor i mirë i cili do të punësojë mijëra njerëz. Kjo do t’i ndikojë uljes së papunësisë në qytetin e Prizrenit.

1500 punëtorë pritet të jetë numri i të punësuarve në pozita dhe profesione të ndryshme, për të cilët do të ofrohen kushte të mira të punës si dhe mundësi avancimi nëpër pozita e gjithashtu edhe paga të kënaqshme.

Rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë, KosovaJob, do të vazhdojë të përkrahë Galeria Shopping Mall në rrugëtimin e saj nëpërmjet publikimit të konkurseve, gjë që do t’i ndihmojë kompanisë në gjetjen e stafit cilësor, e gjithashtu edhe punëkërkuesve që të jenë të informuar lidhur me pozitat e punës që kompania në fjalë ofron.

Të gjitha konkurset tashmë të hapura të qendrës tregtare, Galeria Shopping Mall, mund t’i gjeni duke klikuar në këtë link: https://kosovajob.com/index?q=galeria+shopping

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC