Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shpallje për vende të punës në qytetin e Pejës

Shpallje për vende të punës në qytetin e Pejës

	 	 

Qytetin e Pejës e karakterizojnë historia, kultura, tradita, pasuria natyrore të cilat e bëjnë një ndër qytetet më turistike dhe të bukura të Kosovës.

Me traditë shumë vjeçare të këtij qyteti që ka pasur në lëmin e turizmit, ka ndikuar që të ketë një numër të konsiderueshëm të objekteve hoteliere poashtu me një gastronomi mjaft të zhvilluar që është një ndër elementet kryesore që e dallon këtë qytet.

Me prezencën e disa prej bizneseve më të mëdha të Kosovës në Pejë, ka bërë që të ketë zhvillim ekonomik dhe mundësi shumë të mira të punës.

Disa prej kompanive të cilat kanë shpallë konkurs në KosovaJob për punëtorë janë:

  • Agna Kosova
  • Korporata Rugove
  • Kastrati  Group
  • Viva Fresh Store
  • B&E Marketing

Të gjitha këto dhe të ngjashme mund t’i shihni në këtë link: https://kosovajob.com/?cityID=7

Rrini të kyçur me KosovaJob, rrjetin më të madh të punësimit në Kosovë në mënyrë që gjithmonë të jeni në hap me vendet më të reja të punës!

 

 

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management