Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Mbi 70 vende të lira pune në fushën e Gastronomisë

Mbi 70 vende të lira pune në fushën e Gastronomisë

	 	 

Nëse jeni të apasionuar pas artit të përgatitjes dhe shërbimit të ushqimeve, vizitoni platformën KosovaJob, për t’i gjetur të gjitha shpalljet për vende të lira të punës në këtë fushë.

Në KosovaJob mund ta zgjedhni kompaninë ku dëshironi të punoni në fushën e gastronomisë, në mesin e mbi 70 shpalljeve sa janë aktive deri më tani. E mos harroni që ky numër po rritet dita e ditës!

Andaj, bëhuni faktorët kryesorë në stinën e gjallërisë, duke i dhënë asaj llojllojshmërinë e ngjyrave të pijeve dhe ushqimeve të kohës!

Disa nga klientët që kanë shpallje aktive në fushën e Gastronomisë janë:

  • Star Sun
  • Molla e Egër Agroturizëm
  • Me Lugë
  • ZOI
  • Remember Me Delicates Caffe
  • Hotel Garden
  • KFC Kosova
  • Four Points By Sheraton

Ndërsa të gjitha shpalljet aktive në fushën e Gastronomisë mund t’i gjeni në këtë link: https://kosovajob.com/?jobPosition=8,11,24,88,108,146,179,183,249

Vizitoni platformën e punësimit më të vizituar në Kosovë www.kosovajob.com, që ta gjeni punën e ëndrrave!

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management