Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Deri në 20 shpallje për vende të lira të punës në qytetin e Prizrenit

Deri në 20 shpallje për vende të lira të punës në qytetin e Prizrenit

	 	 

Prizreni falë pozitës së favorshme gjeografike, kulturave dhe gërshetimit të tyre ndër vite me të drejtë konsiderohet si një ndër qytetet më të bukura të Kosovës. Gjatë historisë njihet edhe si qendër e rëndësishme ekonomike, kulturore dhe diplomatike. Prizreni ka një popullësi prej rreth 177.000 banorë ku rreth 90% e tyre janë shqipëtarë dhe pjesa tjetër njihet si e banuar me turq, boshnjakë, goran, serb, romë etj. çka e bën edhe më të veçantë kulturën dhe traditën e Prizrenit.

Shkak pozitës gjeografike Prizreni ka bërë që të ketë të zhvilluar tregtinë me disa vende si: Prishtina, Shkupi, Tirana dhe Podgorica. Ekonomia e Prizrenit është kryesisht e bazuar në bujqësi, tregti, ndërtim të gjitha këto ndërrmarje private.

Prizreni njihet si vendi ideal për të jetuar dhe punuar njëkohësisht.

Për momentin në komunën e Prizrenit disa kompani si Baruti, Studio Moderna, Frutti, Super Viva, Kadiu Group dhe të tjera kanë hapur konkurse për vende të lira të punës dhe mund t’i shihni në linqet e mëposhtme:

Malësia Reisen është në kërkim të një Agjent/e në Qendrën e Thirrjeve https://kosovajob.com/malesia-reisen/agjente-ne-qendren-e-thirrjeve

Studio Moderna ka shpallë konkurs për Asistent/e të Shitjes: https://kosovajob.com/studio-moderna/asistente-ie-shitjes-ne-dyqan

Debt Collection Agency poashtu është në kërkim të punëtorëve: https://kosovajob.com/dca/zyrtar-ligjor-3-zyrtar-i-kolektimeve-3-praktikant-6

Këto dhe shumë të tjera të ngjashme mund t’i shihni në linkun e mëposhtëm:

https://kosovajob.com/?cityID=6

Ndiqni KosovaJob për shpalljet më të reja në të gjithë vendin tone!

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management