Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Deri në 300 shpallje aktive për vende të lira të punës në Prishtinë

Deri në 300 shpallje aktive për vende të lira të punës në Prishtinë

	 	 

Prishtina, qyteti i mundësive dhe i punësimit

Përveç që njihet si kryeqyteti i Kosovës, Prishtina një qytet me më shumë se 216,870 banorë, ndryshe njihet edhe si qyteti i mundësive. Qysh pas përfundimit të shkollës së mesme studentët fillojnë planet e tyre se si të shpërngulen për studime dhe punësim në Prishtinë.

Si qyteti ku operojnë bizneset më të mëdha në vend, organizatat ndërkombëtare dhe qeveria e Republikës së Kosovës, jo rastësisht edhe kërkesat për punëtorë dhe anasjelltas janë shumë të mëdha.

KosovaJob momentalisht kemi të hapura deri në 300 shpallje aktive prej kompanive të ndryshme vendore dhe internacionale. Disa prej tyre janë:

Kolegji Heimerer - është në kërkim të Udhëheqësit të Zyrës për Zhvillim të Karrierës https://kosovajob.com/kolegji-heimerer/udheheqes-i-zyres-per-zhvillim-te-karrieres

Termokos - Asistent/e Ekzekutive, Vozitës, Referent Faturimi, Zyrtar Ligjor https://kosovajob.com/termokos/asistente-ekzekutive-vozites-referent-faturimi-zyrtar-ligjor

Onima Media ofron një vend të lirë pune për- Jurist/e

https://kosovajob.com/onima-media/jurist

Radix - shpallë konkurs për Dizajner Grafik

https://kosovajob.com/radix/graphic-designer

Codetech Systems - hap konkurs për DevOps Engineer

https://kosovajob.com/codetech-systems/devops-engineer

Këto dhe shumë e shumë shpallje të tjera në kryeqytetin tonë mund t’i shihni në linkun: https://kosovajob.com/?cityID=1

 

Ndiqni KosovaJob për shpalljet më të reja të punës në vend!

 

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management