1
A dëshiron punë në fushën e Telekomunikimit?

A dëshiron punë në fushën e Telekomunikimit?

	 	 

Më shumë se 20 shpallje për vende të lira të punës në fushën e Telekomunikimit në KosovaJob

Nëse jeni komunikativ, energjik dhe e doni komunikimin me njerëz atëherë ky artikull do të ju ndihmojë të gjeni punën që gjithmonë keni dëshiruar.

Kompanitë të cilat funksionojnë dhe qëllimi kyesor i të cilave është shërbimi ndaj klientëve, e kanë të pamundur punën e tyre pa agjentë telefonik apo call agent sic njihen zakonisht. Në shikim të parë mund të duket si punë e lehtë dhe e thjeshtë mirëpo ështe një punë mjaft komplekese dhe e ngarkuar.

Disa prej aftësive kryesore të cilat duhet t’i ketë një person i cili është i interesuar në këtë fushë janë:

  • Aftësi të shkëlqyera të komunikimit
  • Mendje kreative për zgjidhje të problemeve
  • Shpejtësi dhe shkathtësi
  • Empati
  • Prirje për detaje dhe Fleksibilitet

Disa prej kompanive të cilat kanë hapur konkurse për vende të lira të punës në fushën e Telekomunimit:

BLITZ GROUP- është në kërkim të gjermano-folësve https://kosovajob.com/blitz-group/call-agent-gjuhe-gjermane

IQ SYNERGY- është në kërkim të agjentëve të thirrjeve: https://kosovajob.com/iq-synergy/agjent-i-qendres-se-thirrjeve

ARTMOTION - shpallë konkurs për Operator/e në Qendrën e Kujdesit për klientë https://kosovajob.com/artmotion/operatore-ne-qendren-e-kujdesit-per-kliente

KUJTESA- është në kërkim të agjentëve në qendrën e thirrjeve: https://kosovajob.com/kujtesa/agjent-ne-qender-te-thirrjeve

Këto dhe të tjera të ngjashme në këtë fushë mund t’i shihni në linkun: https://kosovajob.com/?jobPosition=50,77

Ndiqni KosovaJob për shpalljet më të reja të punës në vend!

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management