Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
A jeni të interesuar të gjeni punë si Dizajner/e Grafik/e ?

A jeni të interesuar të gjeni punë si Dizajner/e Grafik/e ?

	 	 

Mbi 10 shpallje për vende të lira në KosovaJob.com

Shumica prej nesh në përgjithësi mendojmë që e kemi një ide gjenerale rreth profesionit dhe asaj se çfarë bën një dizajner grafik mirëpo profesioni i dizajnerit grafik është një art në vete i cili kërkon një talent të jashtëzakonshëm dhe përkushtim të madh. Dizajnerët grafik njihen si persona artistikë, kreativ, ekspresiv dhe shumë original në mënyrën e tyre.

Dizajni grafik është formë e komunikimit që përdor ngjyra, forma, imazhe dhe fjali për të krijuar përmbajtje vizuele që na rrethojnë çdo ditë (media, media të shkruara, digjitale etj.) Me anë të kombinimit të artit dhe teknologjisë dizajnerët grafik janë të aftë të krijojnë imazhe vizuele që transmetojnë informacione ndërmjet fotografisë dhe artit.

Në KosovaJob për momentin kemi deri në 10 shpallje aktive për dizajner/e grafik/e disa prej të cilave mund t’i shihni më poshtë:

Positive Imagination: https://kosovajob.com/positive-imagination/dizajnere-grafike-montera-profesional-3-montera-praktikant-3-operator-printi

Tafingo: https://kosovajob.com/tafingo/dizajner-grafik

Infinity: https://kosovajob.com/infinity/storyboard-artist-senior-developer-graphic-designer

Power Jungle: https://kosovajob.com/power-jungle/graphic-designers-phplaravel-developers-digital-marketer-call-agents-german-english-turkish

Për këto dhe të  tjera vizitoni linkun më poshtë: https://kosovajob.com/?jobPosition=73

 

Ndiqeni KosovaJob për shpalljet më të reja të punës në vend!

 

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management