Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Më shumë se 15 shpallje për shoferë

Më shumë se 15 shpallje për shoferë

	 	 

Më shumë se 15 shpallje për shoferë në Kosovajob.com

Nëse jeni të apasionuar pas vozitjes, jeni profesionistë, e merrni seriozisht drejtimin e mjetit dhe jeni të interesuar që t’a ushtroni këtë profesion atëherë jeni duke kërkuar në vendin e duhur.

Të qenurit shofer zyrtar nuk është vetëm një titull, bëhet fjalë për dikënd që është I shoqërueshëm dhe shofer I sigurtë. Është dikush I cili ka përgjegjësi për veten dhe për të tjerët që e rrethojnë. Aftësia për të qenë I gatshëm për reagime në cfarëdo lloj situate në trafik është ajo që e bën më të veçantë këtë profesion dhe njerëzit që e ushtrojnë atë.

Në KosovaJob momentalisht kemi të hapura më shume se 15 shpallje per poziten e shoferit. Disa prej kompanive të cilat janë në kërkim të shoferëve janë:

Kompania TripTaxi shpall konkurs për : Shofer/e (10)
https://kosovajob.com/trip-taxi/shofere-10

EL–TAXI- Prishtinës po i shtohet një kompani që është e përgjegjshme ndaj ambientit, e përgjegjshme dhe profesionale në ofrimin e shërbimit të bartjes së pasagjerëve dhe ofron kushte të mira dhe ambient të këndshëm për punë.
https://kosovajob.com/el-taxi/operatoree-te-qendres-se-thirrjevebazistee-4-shofere-40-punetor-ne-autolarje-2https://kosovajob.com/nelt-llc/shofer-4-depoist-2

E TAXI- kërkon shofer/e 
https://kosovajob.com/e-taxi/shofere-50

KFC Kosova- ofron mundësi punësimi për shofer delivery
https://kosovajob.com/kfc-kosova/antare-ekipi-dhe-shofer-delivery

Këto dhe të tjera mund t’I shihni ne linkun https://kosovajob.com/?jobPosition=39

Ndiqeni KosovaJob për shpalljet më të reja të punës në vend !

www.kosovajob.com

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management