1
PREMIUM PLUS

Administrator/e për Barazim Kartelash dhe Mbledhje Borxhesh (2)

Ruaj
Ujë Dea
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS

Uje Dea është anëtare e grupit të njohur botëror KHS nga GJERMANIA. Lidere në Republikën e Kosovës në importin, shitjen dhe prodhimin e ujit te ambalazhuar. Ne kerkim te nje punetori ne administrate, kompania jone po ofron nje mundesi pune per nje kandidate te perkushtuar dhe te organizuar qe do te merret me barazimin e kartelave dhe mbledhjen e borxheve.

Pozita: Administrator/e për Barazim Kartelash dhe Mbledhje Borxhesh (2)

Detyrat Kryesore:

 • Barazimi i Kartelave: Sigurimi që të gjitha informacionet e kartelave janë të saktë dhe aktualizuara.
 • Mbledhja e Borxheve: Komunikimi me klientët për të informuar rreth borxheve dhe për të siguruar një proces të shpejtë dhe të efektshëm të pagesës.
 • Kommunikim me Klientët: Përgjigja ndaj telefonatave, email-ave dhe kërkesave të klientëve në lidhje me borxhet dhe çështjet financiare.
 • Raportim dhe Monitorim: Ruajtja e regjistrave të rregullta dhe të sakta për të gjitha aktivitetet e barazimit dhe mbledhjes së borxheve.
 • Respektimi i Ligjit dhe Politikave të Kompanisë: Sigurimi që të gjitha veprimet janë në përputhje me ligjin dhe politikat e kompanisë në lidhje me sigurinë dhe konfidencialitetin e informacionit.

Kualifikimet dhe Aftësitë:

 • Edukimi:  Kualifikimi Universitar 
 • Aftësi Organizative: Mundësi për të menaxhuar një numër të madh të detyrave dhe për të ruajtur organizimin e përgjithshëm.
 • Komunikim Efektiv: Aftësi për të komunikuar qartë dhe miqështim me klientët dhe anëtarët e ekipit.
 • Aftësi Teknike: Njohuri e mirë e mjeteve të teknologjisë informative dhe programeve të përdorura për
  administratën dhe mbledhjen e borxheve.

Mënyra Aplikimit:

Te gjithe te interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV përmes butonti 'Apliko Këtu' ose email adreses: info@ujidea.com

Kategoria Administratë
Skadon 05/01/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Gjilan
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet