1

Vende të lira pune (17)

Ruaj
TexCo SH.P.K
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

TexCo është fabrikë e cila merret me prodhimin e veshjeve me orientim ekskluziv në eksport, me lokacion në Shkabaj/Obiliq, shpallë konkurs për plotësimin e vendeve të lira të punës, si vijon:

 • Asistente e Drejtorit të Përgjitshëm (1)
 • Punëtore për menaxhimin e sasisë se prodhimit dhe futjen e të dhënave në sistem (2)
 • Punëtore në departamentin e Konfeksionit (14)

Kushtet dhe kriteret për pozitën 1:

 • Njohuri të shkëlqyera kompjuterike;
 • Shkollimi i lartë është përparësi;
 • Përvojë pune në pozita të ngjashme;
 • Aftësi të shkëlqyera të komunikimit dhe prezantimit;
 • Njohja e gjuhës angleze është e domosdoshme.
 • Shkallë të lartë të vetëiniciativës.

Kushtet dhe kriteret për pozitën 2:

 • Njohuri adekuate kompjuterike;
 • Aftësi të shkëlqyera të komunikimit dhe prezantimit;
 • Njohja e gjuhës angleze është përparësi;
 • Shkallë të lartë të vetëiniciativës.

Kushtet dhe kriteret për pozitën 3:

 • Për pozitën operatore në konfeksion nevojitet fillimisht trajnimi i punëtorëve.
 • Personat që i përshtaten më shumë natyrës së kësaj pune janë gratë nën moshën 30 vjeçare të cilat nuk kanë probleme me të pamurit.
 • Shkallë të lartë të vetëiniciativës.

Të interesuarat mund të na kontaktojnë në numrin e telefonit +383 49 127 433 ose të vijnë fizikisht në hapësirat e TexCo - Knitwear Factory.Shënim: Aplikimet kanë filluar dhe konkursi mbetet i hapur deri më 10.04.2023.Adresa: Rr. “Gjegj Fishta”, Magj. Pr-Mit, km3, Shkabaj/Obiliq

E-mail: mevlutademaj@gmail.com
Tel: +383 49 127 433

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet