Leka Holding

Kamarierë

	 	 

                                                                  KONKURS

Leka Holding Sh.A. me seli në Prishtinë, hap konkurs për restorantin LEKA Steak House, i cili do të hapet së shpejti në Lagjen “Ulpiana” në Prishtinë.

Leka Steak House synon te promovojë produktet vendase te servirura ne standarde ndërkombëtare, duke kombinuar kështu traditën dhe shijen e gatimit vendas me nivelet me te larta të shërbimit.

Në këtë kuadër Leka Stake House shpall konkurs për:

Kamarierë

të cilët kanë dëshirë t’i bashkëngjitën stafit dhe vizionit tonë.

Kualifikimet/ kriteret e aplikimit

 • Të keni eksperiencë të mëparshme në punë.
 • Të jeni korrekt dhe profesional.
 • Të jeni fleksibel dhe bashkëpunues.
 • Të jeni pozitivë dhe të buzëqeshur.

Përshkrimi i punës

 • Është i/e përpiktë në orarin e punës.
 • Sigurohet që veshja dhe paraqitja e jashtme të jetë e rregullt dhe e pastër.
 • Mirëpret me mirësjellje të gjithë klientët, pavarësisht situatave.
 • Rekomandon në mënyrë të sjellshme atëherë kur e sheh të përshtatshme produktet e kompanisë.
 • Delegon saktë porosinë në banakë ose kuzhinë, në varësi të kërkesës së klientit.
 • Përgatit faturën, merr pagesën dhe sigurohet që klientët të largohen të kënaqur nga restoranti.
 • Në fund të ditës/turnit bëhen dakordimet e nevojshme dhe dorëzohen të gjitha paratë në përputhje me porosit ditore.
 • Pastron tavolinën dhe e lë të pastër e të gatshme për të mirëpritur klientët pasardhës.
 • Koordinohet vazhdimisht me menaxherin dhe pjesën tjetër të stafit.  

Përfitimi i të punuarit me ne.

 • Ambient bashkëpunues, ushqimin gratis dhe trajnim dhe kualifikim të vazhdueshëm.

Në qoftë se mendoni se i plotësoni kushtet e mësipërme mos ngurroni të na kontaktoni.

Afati i aplikimit: 23 Korrik, 2021

Pagesa: Mbi 350 dhe varësisht nga pozita dhe kualifikimi.

Vendi dhe mënyra e aplikimit: Nëpërmjet emailit dërgoni CV-në në lekaholding@gmail.com si dhe përmes Viber në +38349926927

Shikime 744
Kategoria Gastronomi
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC