1
PREMIUM PLUS

Punëtor i Ngarkesës së Mallrave

Ruaj
MFB International Kosova
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

NJOFTIM KONKURSI PËR PUNË

Kompania MFB International Kosova L.L.C. kërkon Punëtor të Ri për të punuar në ngarkesën e mallrave.

Pozicioni: Punëtor I pakualifikuar

Kualifikimet e kërkuara:

  • Aftësi shëndetësore për bartje të mallërave.
  • Mospasja e ndonje problemi shëndetësor ose fizik.
  • I përpikët, idisiplinuar dhe i rregullt.

Si të aplikoni:

  • Dërgoni CV-në dhe një letër motivuese përmes butonit "Apliko Këtu" ose në adresën email: info@mfbkosova.com

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 23/07/24 (4 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet