1
PREMIUM PLUS
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

NJOFTIM KONKURSI PËR PUNË

Kompania MFB International Kosova L.L.C. kërkon një Personel për departamentin e Eksportit me këto kualifikime:

Pozicioni: Personele e Departamentit të Eksportit

Kualifikimet e kërkuara:

  • Njohje e mirë e leximit, shkrimit dhe dëgjimit në gjuhën angleze.
  • Preferohet njohja e gjuhës turke në nivelin A2.
  • Mospasja e kufizimeve për udhëtime.
  • Aftësi për të përdorur Microsoft Office.
  • Aftësi të larta analitike.
  • Aftësi raportuese dhe prezantuese.

Si të aplikoni:

  • Dërgoni CV-në dhe një letër motivuese përmes butonit "Apliko Këtu" ose në adresën email: info@mfbkosova.com

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 23/07/24 (9 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet