1
PREMIUM PLUS

Shitës/e (2), Arkitekt/e (2), Monter në Terren (2), Ndihmës Operator (2), Monter në Fabrikë (3), Mjeshtër Ngjyre, Operator në Fabrikë (4)

Ruaj
Mobileria Prishtina
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Mobileri Prishtina sh,p,k

Hap Konkurs për këto pozita :

Lokacioni : Qagllavice .

 • Shites/e në Objektin Qagllavice (2 Pozita )

Kriteret:

 • Personi duhet të jetë komunikativ;
 • Të ketë aftësi të kuptojë nevojën dhe kërkesat e klientit;
 • Të jetë fleksibil me orarin e punës.

 • Arkitekt/e në Objektin Qagllavic – ( 2 Pozita ).

Detyrat dhe Përgjegjësitë :

 • Pritja e klientëve dhe prezentimi i produkteve.
 • Ofetimi ( përgatitja e ofertës)
 • Matja në teren .
 • Dizajnimi i projekteve te enterierit sipas kërkesave të klientit.
 • Përgatitja e skicave dhe vizatimeve për prodhim.

Njohuri për programet e nevojshme (ArchiCad,AutoCad ,SketchUp dhe programe tjera për vizualizim), përparësi te madhe ka programi i CORPUS dhe përvoja e punës në këtë lëmi

Kandidatët e interesuar të cilët aplikojnë për këto vende të punës, duhet që ti dërgojnë këto dokumente:

 • CV-në si dhe dëshmitë e përgatitjes shkollorë të mesme apo universitarë;
 • Dëshmi mbi përvojën e punës në fushën përkatëse;
 • Certifikatat e trajnimeve eventuale;
 • Letër Rekomandime apo referenca eventua.

Aplikimi bëhet përmes email-it : mobileriprishtina@gmail.com

Konkursi mbetet i hapur deri më datën 10.06.2023.


Mobileri Prishtina sh,p,k

Lokacioni : Qagllavice :

 • -Montera në teren  – ( 2 Pozita ) .

Lokacioni : Fushe Kosove – ne Fabrike :

 • Ndihmes Operator në Fabrikë - Fushe Kosove  (2 Pozita )
 • Montera në Fabrikë  - Fushe Kosove ( 3 Pozita ) 
 • Mjeshtër ngjyre në Fabrikë – Fushe Kosove ( 1 Pozitë ) 
 • Operator në Fabrikë (fillestar – pa përvoj pune) – Fushe Kosove ( 4 Pozita ) 

Kandidatët e interesuar të cilët aplikojnë për këto vende të punës, duhet që ti dërgojnë këto dokumente:

 • CV-në si dhe dëshmitë e përgatitjes shkollorë të mesme apo universitarë;
 • Dëshmi mbi përvojën e punës në fushën përkatëse;
 • Certifikatat e trajnimeve eventuale;
 • Letër Rekomandime apo referenca eventua.

Aplikimi bëhet përmes email-it : mobileriprishtina@gmail.com

Konkursi mbetet i hapur deri më datën 10.06.2023.

 

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 10/06/23 (3 ditë)
Orari Full Time
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet