1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS PUNE
(Lokacioni: Prishtina Mall)


Kompania AZTECH është lider në fushën e shitjes me pakicë për lëminë e teknikës & elektronikës në tregun Kosovar. Aktualisht kompania AZTECH zhvillon aktivitetin e saj në qytete të ndryshme të Kosovës përmes dyqaneve të specializuara. Me rastin e hapjes të dyqanit në PRISHTINA MALL kompania AZTECH shpall konkurs - vende të lira pune për pozitat: 

 • Arkatar/e,
 • Shitës/e

Kualifikimet:

 • Duhet të ketë të përfunduar shkollimin e lartë
 • Preferohet përvojë punë relevante,
 • Të jetë metodik dhe i/e organizuar,
 • Fleksibil dhe i/e shpejt në zgjidhjen e problemeve,
 • Njohuri shumë të mira në kompjuter produkte të teknologjisë,
 • Preferohet leje e vozitjes (kategoria B),
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese me klientët.

Ne ofrojmë:

 • Orar fleksibil të punës,
 • Ambient dinamik të punës me fuqinë e kompanisë lider në tregun kosovar,
 • Mundësi reale të zhvillimit profesional,
 • Njohje të teknologjive sipas trendëve të zhvillimit, dhe
 • Pagë konkuruese plus bonuse në bazë të performancës.


Të interesuarit mund ta dërgojnë CV-në e tyre në: puna@aztech-ks.com

Afati për aplikim deri me datë: 24.02.2023

Për informatën tuaj, vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë nga Departamenti i Burimeve Njerëzore.

Shikime 7,584
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 24/02/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet