Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Graphic Designers, PHP/Laravel Developers, Digital Marketer, Call Agents (German, English, Turkish)

Power Jungle
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

We are looking for work enthusiastic people to join our journey!

Do you want to work in a fast-paced, international environment with offices in Prishtina and Ferizaj? Then look no further, we are the perfect option for you. Power Jungle is a well-known company that deals with the online sale of various products, we are in hunting for motivated individuals to come in and be part of our story.

As we embark on a new phase in our journey, we are looking for enthusiastic people in the following roles :

 • Graphic Designers
 • PHP/Laravel Developers
 • Digital Marketer
 • Turkish, German and English call agents

We will consider any experience and any background; however, any potential applicant must possess:

 • Strong communication skills in speaking and writing.
 • Excellent knowledge of Turkish, German or English spoken and written.
 • Certifications in relevant fields (preferred)
 • At least one year of experience in a major industry (preferred)
 • Education in the relevant field (preferred)
 • Strong English speaking and writing skills
 • Excellent time management and organizational skills.
 • Strong commercial business acumen
 • A passionate desire to succeed and build a successful career.
 • A winning mentality
 • The ability to overcome objections and be persistent.

If you are interested in any of the positions listed above, please send us your CV and portfolio to: hr@powerjungle.net

Only shortlisted candidates will be contacted.


Jemi në kërkim të personave entuziastë për punë për të na u bashkangjitur në rrugëtimin tonë!

Dëshironi të punoni në një mjedis ndërkombëtar me ritme të shpejta me zyra në Prishtinë dhe Ferizaj? Atëherë mos kërkoni më tej, ne jemi opsioni perfekt për ju. Power Jungle është një kompani e njohur që merret me shitjen online të produkteve të ndryshme, jemi në kërkim të individëve të motivuar që të jenë pjesë e historisë tonë.

Ndërsa nisim një fazë të re në udhëtimin e kompanisë, ne po kërkojmë njerëz entuziastë në rolet e mëposhtme:

 • Dizajnerë Grafikë
 • Zhvillues të PHP/Laravel
 • Dixhital Marketer
 • Agjentë telefonues në gjuhën turke, gjermane dhe angleze

Ne do të shqyrtojmë çdo përvojë dhe çdo sfond; megjithatë, çdo aplikant potencial duhet të ketë:

 • Aftësi të forta komunikimi në të folur dhe të shkruar
 • Njohuri të shkëlqyera të gjuhës turke, gjermane dhe angleze të folur dhe të shkruar
 • Certifikata në fushat përkatëse (e preferuar)
 • Të paktën një vit përvojë në një industri të madhe (e preferuar)
 • Edukimi në fushën përkatëse (e preferuar)
 • Aftësi të forta të të folurit dhe të shkruarit në anglisht
 • Aftësi të shkëlqyera organizative dhe menaxhuese të kohës
 • Një dëshirë të zjarrtë për të pasur sukses dhe për të ndërtuar një karrierë të suksesshme Aftësia për të kapërcyer kundërshtimet dhe për të qenë këmbëngulës

Nëse jeni të interesuar për pozitën më sipër, ju lutemi na dërgoni CV-në dhe portofolin tuaj në : hr@powerjungle.net

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Shikime 3,267
Kategoria Teknologji, Programim, Zhvillim
Skadon 16/07/22 (17 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management