1
PROFILI I KOMPANISË
BINNI
binni.biz
Email: dukagjin.ademaj@binni.biz
Numri i Telefonit: dukagjin.ademaj@binni.biz
Adresa: Llapnasellë Zona e re industriale 10000
Qyteti: Vushtrri
Email: dukagjin.ademaj@binni.biz
Numri i Telefonit: dukagjin.ademaj@binni.biz
Adresa: Llapnasellë Zona e re industriale 10000
Qyteti: Vushtrri
Konkurset Aktive
Rreth Kompanisë
					 
25 vite eksperience bejne diferencen.
Binni eshte nje nder kompanite e para te Kosoves ne fushen e sherbimeve dhe prodhimeve te dyerve, dritareve dhe produkteve te tjera ne fushen e mobilierise, qe nga viti 1989.
Binni eshte themeluar si biznis, ne vazhdim te tradites familjare.
Historia e Binni-t eshte nje histori suksesi dhe zhvillimi ne sherbim te te gjithe adhuruesve te ambienteve komode, realizimit te ideve kreative dhe sterhollimit te shijes !
 
Qendra qendrore e BINNI-t eshte :
BINNI Sh.p.k.
Maxhunaj në Vushtrri, përkatësisht në rrugën magjistrale Prishtinë- Mitrovicë, Kosove
Rreth Kompanisë
					 
25 vite eksperience bejne diferencen.
Binni eshte nje nder kompanite e para te Kosoves ne fushen e sherbimeve dhe prodhimeve te dyerve, dritareve dhe produkteve te tjera ne fushen e mobilierise, qe nga viti 1989.
Binni eshte themeluar si biznis, ne vazhdim te tradites familjare.
Historia e Binni-t eshte nje histori suksesi dhe zhvillimi ne sherbim te te gjithe adhuruesve te ambienteve komode, realizimit te ideve kreative dhe sterhollimit te shijes !
 
Qendra qendrore e BINNI-t eshte :
BINNI Sh.p.k.
Maxhunaj në Vushtrri, përkatësisht në rrugën magjistrale Prishtinë- Mitrovicë, Kosove
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet