1
PROFILI I KOMPANISË
Email: Lulevera.Makolli@interex-supermarket.com
Numri i Telefonit: +383 46 160 113
Qyteti: http://www.interex-rks.com/#Location/
Email: Lulevera.Makolli@interex-supermarket.com
Numri i Telefonit: +383 46 160 113
Qyteti: http://www.interex-rks.com/#Location/
Konkurset Aktive
Rreth Kompanisë
					 

1976 - Hapet dyqani i parë i Emona Group në qytetin e Vushtrrisë.

Prej atij viti deri në 1999 ka operuar në tregun e Kosovës si një kompani serioze dhe mjaft e suksesshme, por në këtë vit për shkak të luftës i humbi të gjitha funksionet e saj.

Pas kësaj periudhe vazhdoi biznesin në fushën e distribuimit.

2004- Vazhdon aktivitetin me dyqanin e parë të shitjes me pakicë.

Në fund të 2016 Emona Group dhe EmonaCity ndahen për të vepruar, e para në drejtimin e distribuimit dhe e dyta në drejtimin e shitjes me pakicë.

2011 - Krijohet EmonaCity si brend komercial në fushën e retail/shitjes me pakicë. Pastaj në 2018 EmonaCity ka blerë kompanin INTEREX Interex aktualisht ka në të gjithë Kosovën 20 pika që gjenden në: Prishtinë, Vushtrri, Mitrovicë, Prizren, Gjakovë,Gjilan,Podujevë dhe Skënderaj. Për të qenë sa më afër kërkesave të konsumatorëve të saj Interex pritet të rritet në të ardhme.

Vizioni

Ne ju premtojmë që do të jemi:
Retailer i përgjegjshëm
Zinxhiri numër 1 në zgjidhje, ndërsa numër 2 në xhiro.
Ne fitojmë më pak, por japim zgjidhje më shumë.
Ne fitimin e ndajmë me konsumatorin.
Vizioni ynë është që përmes shërbimit ti ofrojmë çdo konsumatori vlerat më të larta për pagesën që bën.

 

Rreth Kompanisë
					 

1976 - Hapet dyqani i parë i Emona Group në qytetin e Vushtrrisë.

Prej atij viti deri në 1999 ka operuar në tregun e Kosovës si një kompani serioze dhe mjaft e suksesshme, por në këtë vit për shkak të luftës i humbi të gjitha funksionet e saj.

Pas kësaj periudhe vazhdoi biznesin në fushën e distribuimit.

2004- Vazhdon aktivitetin me dyqanin e parë të shitjes me pakicë.

Në fund të 2016 Emona Group dhe EmonaCity ndahen për të vepruar, e para në drejtimin e distribuimit dhe e dyta në drejtimin e shitjes me pakicë.

2011 - Krijohet EmonaCity si brend komercial në fushën e retail/shitjes me pakicë. Pastaj në 2018 EmonaCity ka blerë kompanin INTEREX Interex aktualisht ka në të gjithë Kosovën 20 pika që gjenden në: Prishtinë, Vushtrri, Mitrovicë, Prizren, Gjakovë,Gjilan,Podujevë dhe Skënderaj. Për të qenë sa më afër kërkesave të konsumatorëve të saj Interex pritet të rritet në të ardhme.

Vizioni

Ne ju premtojmë që do të jemi:
Retailer i përgjegjshëm
Zinxhiri numër 1 në zgjidhje, ndërsa numër 2 në xhiro.
Ne fitojmë më pak, por japim zgjidhje më shumë.
Ne fitimin e ndajmë me konsumatorin.
Vizioni ynë është që përmes shërbimit ti ofrojmë çdo konsumatori vlerat më të larta për pagesën që bën.

 

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet