Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PROFILI I KOMPANISË
Teleperformance
Email: arion@humanpower.info
Numri i Telefonit: +38338520000
Adresa: Rr. Ilir Konushevci Nr. 69
Qyteti: Prishtine
Email: arion@humanpower.info
Numri i Telefonit: +38338520000
Adresa: Rr. Ilir Konushevci Nr. 69
Qyteti: Prishtine
Konkurset Aktive
Rreth Kompanisë
					 

Teleperformance është kompania më e madhe botërore për shërbime ndaj klientëve. Për mbi 40 vite, kjo kompani ka shërbyer në shumë vende në të gjithë botën.

Teleperformance është një partner strategjik i kompanive lidere në botë që ofron zgjidhje dhe rritë ndërveprimin e  bizneseve më të njohura botërore me klientët e tyre, duke u shndërruar në një urë lidhëse midis klientëve dhe brendeve. 

Teleperformanca investon në hulumtim dhe zhvillim në mënyrë që të kuptojë më thellësisht nevojat e klientëve përreth botës, industrive, kanaleve etj.

Duke zhvilluar praktikat më të mira në çdo ndërveprim, teleperformance ka arritur të sigurojë miliarda lidhje me klientë gjatë çdo viti, në çdo kanal dhe jo vetëm, si rezultat i aktivitetit të saj teleperformance ka njohje të thellë të tregjeve lokale.

Teleperformanca, ndër tjera veçohet sepse çdo lidhje që kompania krijon mundëson përmirësim, çka e shtyn kompaninë të bëjë diferencë në jetët e njerëzve çdo ditë. Teleperformance punon me 265 gjuhë dhe dialekte, për të ofruar shërbim sa më të mirë.

Teleperformanca ofron zgjidhje të ndryshme si:

 • Zgjidhjet e analitikës
 • Automatizim
 • Zgjidhjet e Back-Office
 • Qendrën e Kontaktit
 • Shërbime dixhitale të integruara të biznesit
 • Face-to-Face
 • Punë në shtëpi
 • Zgjidhjet e mobilitetit
 • Zgjidhjet e mediave sociale
 • VIP dhe zgjidhje të specializuara
 • Kanalet e webit, etj.
Rreth Kompanisë
					 

Teleperformance është kompania më e madhe botërore për shërbime ndaj klientëve. Për mbi 40 vite, kjo kompani ka shërbyer në shumë vende në të gjithë botën.

Teleperformance është një partner strategjik i kompanive lidere në botë që ofron zgjidhje dhe rritë ndërveprimin e  bizneseve më të njohura botërore me klientët e tyre, duke u shndërruar në një urë lidhëse midis klientëve dhe brendeve. 

Teleperformanca investon në hulumtim dhe zhvillim në mënyrë që të kuptojë më thellësisht nevojat e klientëve përreth botës, industrive, kanaleve etj.

Duke zhvilluar praktikat më të mira në çdo ndërveprim, teleperformance ka arritur të sigurojë miliarda lidhje me klientë gjatë çdo viti, në çdo kanal dhe jo vetëm, si rezultat i aktivitetit të saj teleperformance ka njohje të thellë të tregjeve lokale.

Teleperformanca, ndër tjera veçohet sepse çdo lidhje që kompania krijon mundëson përmirësim, çka e shtyn kompaninë të bëjë diferencë në jetët e njerëzve çdo ditë. Teleperformance punon me 265 gjuhë dhe dialekte, për të ofruar shërbim sa më të mirë.

Teleperformanca ofron zgjidhje të ndryshme si:

 • Zgjidhjet e analitikës
 • Automatizim
 • Zgjidhjet e Back-Office
 • Qendrën e Kontaktit
 • Shërbime dixhitale të integruara të biznesit
 • Face-to-Face
 • Punë në shtëpi
 • Zgjidhjet e mobilitetit
 • Zgjidhjet e mediave sociale
 • VIP dhe zgjidhje të specializuara
 • Kanalet e webit, etj.
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management