Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PROFILI I KOMPANISË
Shell Kosova
kosovo.shell.com
Email: alpetrol@alpetrol-ks.com
Numri i Telefonit: 0800 500 50
Adresa: Miradi e Ulët
Qyteti: Fushë Kosovë
Email: alpetrol@alpetrol-ks.com
Numri i Telefonit: 0800 500 50
Adresa: Miradi e Ulët
Qyteti: Fushë Kosovë
Konkurset Aktive
Rreth Kompanisë
					 
Shell është një kompani globale e energjisë. Rreth 84,000 të punësuar punojnë në mbi 70 shtete për t’i dhënë energji përparimit përmes solucioneve më të shumta dhe më të pastra të energjisë.
 
Kompania Shell, zgjeroj rrjetin në Kosovë ne vitin 2018 përmes kompanisë Al Petrol me mbi 60 pika të reja që operojnë 24/7, përfshirë edhe marketet Shell Select dhe Deli by Shell të gjeneratës së 5-të me oferta të volitshme, kafe dhe ushqim të freskët, vajra motorike të kualitetit të lartë, dhe produkte për kujdesin e makinave.
Faqja jonë në Facebook u krijua për t’i ofruar shërbimet dhe produktet tona, ku ne ndajmë informata, përmbajtje dhe lajme të dobishme dhe interesante nga bota e Shell-it.
Kjo faqe i sjell së bashku të gjithë ata që janë të interesuar në motoring, karburant cilësor, shërbime dhe ushqim që ofrohen në pikat e karburantit.
 
Megjithatë, administratorët e faqes e rezervojnë të drejtën për t’i fshirë postimet që nuk i respektojnë parimet e shkëmbimit të drejtë dhe konstruktiv të pikëpamjeve. Ata posaçërisht e rezervojnë të drejtën për t’i hequr postimet që përmbajnë gjuhë vulgare dhe ofenduese dhe të cilat nuk i respektojnë mendimet e tifozëve të tjerë. Në të njëjtën kohë, i inkurajojmë të gjithë që në diskutime të paraqiten vetëm me informata të verifikuara dhe të cilët nuk e përdorin ose nuk veprojnë nën ndonjë identitet të huaj.
 
Për kërkesa specifike rreth produktit dhe shërbimit, ju lutem kontaktoni Qendrën për Klientë për ta zgjidhur kërkesën sa më shpejt.
Rreth Kompanisë
					 
Shell është një kompani globale e energjisë. Rreth 84,000 të punësuar punojnë në mbi 70 shtete për t’i dhënë energji përparimit përmes solucioneve më të shumta dhe më të pastra të energjisë.
 
Kompania Shell, zgjeroj rrjetin në Kosovë ne vitin 2018 përmes kompanisë Al Petrol me mbi 60 pika të reja që operojnë 24/7, përfshirë edhe marketet Shell Select dhe Deli by Shell të gjeneratës së 5-të me oferta të volitshme, kafe dhe ushqim të freskët, vajra motorike të kualitetit të lartë, dhe produkte për kujdesin e makinave.
Faqja jonë në Facebook u krijua për t’i ofruar shërbimet dhe produktet tona, ku ne ndajmë informata, përmbajtje dhe lajme të dobishme dhe interesante nga bota e Shell-it.
Kjo faqe i sjell së bashku të gjithë ata që janë të interesuar në motoring, karburant cilësor, shërbime dhe ushqim që ofrohen në pikat e karburantit.
 
Megjithatë, administratorët e faqes e rezervojnë të drejtën për t’i fshirë postimet që nuk i respektojnë parimet e shkëmbimit të drejtë dhe konstruktiv të pikëpamjeve. Ata posaçërisht e rezervojnë të drejtën për t’i hequr postimet që përmbajnë gjuhë vulgare dhe ofenduese dhe të cilat nuk i respektojnë mendimet e tifozëve të tjerë. Në të njëjtën kohë, i inkurajojmë të gjithë që në diskutime të paraqiten vetëm me informata të verifikuara dhe të cilët nuk e përdorin ose nuk veprojnë nën ndonjë identitet të huaj.
 
Për kërkesa specifike rreth produktit dhe shërbimit, ju lutem kontaktoni Qendrën për Klientë për ta zgjidhur kërkesën sa më shpejt.
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management