1
PROFILI I KOMPANISË
Email: valon.osmani@neptun-ks.com
Numri i Telefonit: +383 38 766 866
Qyteti: Prishtine, Prizren, Lipjan, Gjilan, Kline, Ferizaj, Podujeve, Vushtrri, Peje, Suhareke, Mitrovice, Fushe Kosove
Email: valon.osmani@neptun-ks.com
Numri i Telefonit: +383 38 766 866
Qyteti: Prishtine, Prizren, Lipjan, Gjilan, Kline, Ferizaj, Podujeve, Vushtrri, Peje, Suhareke, Mitrovice, Fushe Kosove
Konkurset Aktive
Rreth Kompanisë
					 

Neptun është emri i markës së kompanisë Neptun Kosova SH.P.K e hapur në vitin 2007 e cila është pjesë e Neptun International. Neptun u themelua në vitin 1993 në Shqipëri, për tu zgjeruar në Maqedoni në vitin 1998.

Neptun në Kosovë nisi aktivitetin e tij në vitin 2007 në qendrën tregtare në Albi Mall si një dyqan modest, pastaj rrjeti u zgjerua me dyqanet në Fushë Kosovë (që tashmë është dyqani më i madh i pajisjeve elektroshtëpiake në Kosovë) , Prizren, Pejë, Ferizaj, Gjilan, Mitrovicë, Klinë, Suharekë, Lipjan, Vushtrri, Royal Mall, Mitrovicë dhe Podujevë

Neptun është zinxhiri i shitjes me pakicë me një linjë të gjërë të pajisjeve elektronike si: TV / Audio / Video, produkte dhe aksesorë të IT-së, Smartphone, Rrobalarëse, Enëlarëse, Frigoriferë, pajisje të vogla elektroshtëpiake, pajisje të kujdesit personal, aparate për ftohje-ngrohje dhe produkte tjera të komunikimit.

Neptun si lider në treg, në vitin 2009 ridizajnon konceptin vizual në saje të trendeve dhe tendencave të reja, duke i dhënë një pamje tërësisht moderne dyqaneve të tij.

Neptun është përfaqësues ekskluziv i brendeve më të njohura që kanë bërë kthesë të rëndësishme në botën e teknologjisë dhe aktualisht numëron në portfolion e saj brendet si Beko, Bosch, Candy, LG, Samsung, Sony, Grundig, Fuego, Philips, Apple , HP, Dell, Lenovo, Asus, Alcatel, Acer, Xiaomi, Tefal, Rowenta, Hoobart, Oral-B.

Neptun është lider i tregut për pajsjet elektronike në Kosovë dhe rajon. Neptun vepron në treg si pjesë e Grupit BALFIN, një prej grupeve më të mëdha dhe të suksesshme të biznesit shqiptar.

Misioni

Ne jemi të angazhuar të përmirësojmë standartin e përditshmërisë së konsumatorëve tanë duke ofruar një portfolio të pasur me produkte dhe brende si rrjeti më i madh i pajisjeve elektronike, duke përmirësuar në vazhdimësi nivelin e shërbimeve që ofrojmë dhe vlerave që prezantojmë në treg.
Ne investojmë në rritjen e qëndrueshme nëpërmjet shërbimit të lartë të klientit, inovacionit që sjellim në treg, cilësisë së produkteve dhe shërbimeve tona.

Vizioni

Të jemi kompania lider në tregun në të cilin operojmë në të gjitha segmentet e tij.

Vlerat

Shërbimi: të pasionuar dhe të angazhuar ndaj klientëve dhe partnerëve me të cilët bashkëpunojmë.
Përgjegjësia: të gjejmë zgjidhjen e duhur për çdo situate dhe çdo klient.
Integritet në çdo gjë që bëjmë.
Mjedis pune të sigurt dhe me mundësi zhvillimi në karrierë.

Rreth Kompanisë
					 

Neptun është emri i markës së kompanisë Neptun Kosova SH.P.K e hapur në vitin 2007 e cila është pjesë e Neptun International. Neptun u themelua në vitin 1993 në Shqipëri, për tu zgjeruar në Maqedoni në vitin 1998.

Neptun në Kosovë nisi aktivitetin e tij në vitin 2007 në qendrën tregtare në Albi Mall si një dyqan modest, pastaj rrjeti u zgjerua me dyqanet në Fushë Kosovë (që tashmë është dyqani më i madh i pajisjeve elektroshtëpiake në Kosovë) , Prizren, Pejë, Ferizaj, Gjilan, Mitrovicë, Klinë, Suharekë, Lipjan, Vushtrri, Royal Mall, Mitrovicë dhe Podujevë

Neptun është zinxhiri i shitjes me pakicë me një linjë të gjërë të pajisjeve elektronike si: TV / Audio / Video, produkte dhe aksesorë të IT-së, Smartphone, Rrobalarëse, Enëlarëse, Frigoriferë, pajisje të vogla elektroshtëpiake, pajisje të kujdesit personal, aparate për ftohje-ngrohje dhe produkte tjera të komunikimit.

Neptun si lider në treg, në vitin 2009 ridizajnon konceptin vizual në saje të trendeve dhe tendencave të reja, duke i dhënë një pamje tërësisht moderne dyqaneve të tij.

Neptun është përfaqësues ekskluziv i brendeve më të njohura që kanë bërë kthesë të rëndësishme në botën e teknologjisë dhe aktualisht numëron në portfolion e saj brendet si Beko, Bosch, Candy, LG, Samsung, Sony, Grundig, Fuego, Philips, Apple , HP, Dell, Lenovo, Asus, Alcatel, Acer, Xiaomi, Tefal, Rowenta, Hoobart, Oral-B.

Neptun është lider i tregut për pajsjet elektronike në Kosovë dhe rajon. Neptun vepron në treg si pjesë e Grupit BALFIN, një prej grupeve më të mëdha dhe të suksesshme të biznesit shqiptar.

Misioni

Ne jemi të angazhuar të përmirësojmë standartin e përditshmërisë së konsumatorëve tanë duke ofruar një portfolio të pasur me produkte dhe brende si rrjeti më i madh i pajisjeve elektronike, duke përmirësuar në vazhdimësi nivelin e shërbimeve që ofrojmë dhe vlerave që prezantojmë në treg.
Ne investojmë në rritjen e qëndrueshme nëpërmjet shërbimit të lartë të klientit, inovacionit që sjellim në treg, cilësisë së produkteve dhe shërbimeve tona.

Vizioni

Të jemi kompania lider në tregun në të cilin operojmë në të gjitha segmentet e tij.

Vlerat

Shërbimi: të pasionuar dhe të angazhuar ndaj klientëve dhe partnerëve me të cilët bashkëpunojmë.
Përgjegjësia: të gjejmë zgjidhjen e duhur për çdo situate dhe çdo klient.
Integritet në çdo gjë që bëjmë.
Mjedis pune të sigurt dhe me mundësi zhvillimi në karrierë.

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet