1
PROFILI I KOMPANISË
Super Viva
super-viva.com
Email: arbresha.hoxha@super-viva.com
Numri i Telefonit: 045 177 877
Qyteti: Prishtine
Email: arbresha.hoxha@super-viva.com
Numri i Telefonit: 045 177 877
Qyteti: Prishtine
Konkurset Aktive
Rreth Kompanisë
					 

Super VIVA është rrjeti më modern i supermarketeve dhe me rritjen më të shpejt në Kosovë. Super VIVA-n tuaj e gjeni në: Prishtinë, Fushë Kosovë, Ferizaj, Suharekë, Prizren, Rahovec, Xërxë, Lipjan, me gjithsej 21 supermarkete.

 

Rreth Kompanisë
					 

Super VIVA është rrjeti më modern i supermarketeve dhe me rritjen më të shpejt në Kosovë. Super VIVA-n tuaj e gjeni në: Prishtinë, Fushë Kosovë, Ferizaj, Suharekë, Prizren, Rahovec, Xërxë, Lipjan, me gjithsej 21 supermarkete.

 

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet