Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PROFILI I KOMPANISË
Nuka Home
nukagroup.com
Email: info@nukagroup.com
Numri i Telefonit: +383 46 55 1111
Adresa: Magjistralja Prishtinë – Ferizaj, km 4
Qyteti: Cagllavicë
Email: info@nukagroup.com
Numri i Telefonit: +383 46 55 1111
Adresa: Magjistralja Prishtinë – Ferizaj, km 4
Qyteti: Cagllavicë
Konkurset Aktive
Rreth Kompanisë
					 

Kompania “NUKA”, ka filluar nga një punëtori e vogël, e themeluar në vitin 1952, ndërsa sot është lider në tregun Kosovar në lëmin e produkteve shtëpiake nga tekstili. Kemi një gamë të gjerë të produkteve ku përfshihen shumë lloje të mobileve, perdeve, tepihëve, tekstilit dhe stolive dekorative që dallohen me kualitet të lartë dhe cilësi të jashtëzakonshme. Përveç cilësisë së lartë, produktet tona kanë një stil dhe dizajn me shumë shije. Vitet tona të përvojës dhe qasja profesionale janë garanci e kënaqësisë tuaj.

 

Rreth Kompanisë
					 

Kompania “NUKA”, ka filluar nga një punëtori e vogël, e themeluar në vitin 1952, ndërsa sot është lider në tregun Kosovar në lëmin e produkteve shtëpiake nga tekstili. Kemi një gamë të gjerë të produkteve ku përfshihen shumë lloje të mobileve, perdeve, tepihëve, tekstilit dhe stolive dekorative që dallohen me kualitet të lartë dhe cilësi të jashtëzakonshme. Përveç cilësisë së lartë, produktet tona kanë një stil dhe dizajn me shumë shije. Vitet tona të përvojës dhe qasja profesionale janë garanci e kënaqësisë tuaj.

 

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management