StarLabs

Senior Python Developer - 1 pozite

	 	 

StarLabs eshte ne kerkim te 1 Senior Python Developer. StarLabs vetemse ka krijuar ekipe te dedikuar per Python dhe eshte ne process te rritjes se ekipit. 

Pergjegjesite:

 • Shkrim i kodit i cili eshte efikas, i riperdorshem dhe i testueshem
 • Dizajnim dhe implementim i aplikacioneve low-latency, high-availablility dhe me performance te larte
 • Integrimi i elementeve qe jane nga ana e shfrytezuesit te cilat jane te zhvilluara nga front-end programeret 
 • Implementim i sigurise dhe mbroja e te dhenave
 • Integrim i zgjidhjeve te data storage

Aftesite:

 • Experience minimale 3 vjet ne Python
 • Frameworks (Django, Flask etj.)
 • Eksperience me databaza sidomos ne PostgreSQL
 • Din mire HTML, JS, CSS 
 • Aftesi ne Linux Sisteme
 • Eksperience me GIT apo vegla tjera te ngjajshme
 • Eksperience me Unit Testing
 • Eksperience me Docker apo teknologji te ngjajshme
 • Niveli i gjuhes angleze te jete i larte (nje nga kushtet kryesore)
 • Te perballoje pune dinamike ne baza ditore
 • Te kete vullnet per te mesuar
 • Saktesi dhe fokus ne pune

Aftesi opcionale:

 • Selenium dhe Asyncio
 • Aftesi bazike ne administrim te sistemeve dhe veglave te automatizimit si Ansible, Puppet, Chef
 • Aftesi me  AWS, GCP, Lambda, Cloud Functions
 • Clickhouse DB
 • Ansible Celery

Cka ofron StarLabs

 • Mentorim dhe keshilla
 • Ndihme nga i gjithe stafi per aftesim profesional
 • Mundesi ngritje ne karriere
 • Mundesi ne aftesim profesional
 • Sigurim Shendetsor
 • Ambient profesional edhe super friendly
 • Game room (Hapsire e dedikaur per Playstation, Pikado, Table football, Ping Pong)
 • Social Clubs (Termine javore per sporte, pjesemarje ne turnire lokale, esports and tournaments)
 • Pune hibride (nga zyrja dhe shtepia)
 • Trajnime dhe Workshops ne teknologji te ndryshme ne StarLabs
 • Trajnime profesionale nga klientat e StarLabs
 • Bonuse te ndryshme si ne Shtije, Rekrutim, etj.
 • Hackathons the mudesi te spinoff/investimit nga StarLabs
 • Ambient pune pa presion te larte apo mikromenaxhim
 • Kurse ne pune te gjuhes angleze

 

 

Shikime 12794
Kategoria
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC