1
PREMIUM PLUS

Monter / Teren (3), Print operator, Praktikant (2)

Ruaj
Chameleon
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Po rritemi!
Vende të lira të punës

 • Monter / Teren (3 vende)
 • Print operator (1 vend)
 • Praktikant (2 vende)

Kandidatët që pranohen në punë përfitojnë 100€ në muaj për katër muaj rresht! 

Kandidati duhet t'i plotësojë këto kushte:

Monter 

 1. Të ketë njohuri dhe përvojë në fushën e shtypit dhe montimit digjital
 2. Të ketë njohuri në brendimin e pvc foljeve,ceradave,veturave,xhamave etj
 3. Të ketë njohuri mbi montimin dhe realizimin e 3D Reklamave
 4. Të jetë bashkëpunues dhe të jetë në gjendje ti përgjigjet detyrave në kohë
 5. Të ketë patent shofer

Print Operator

 1. Të ketë përvojë në fushën e printimit digjital
 2. Të ketë njohuri në përdorimin e makinerive të printimit (kryesisht Mimaki)
 3. Të ketë njohuri në programet Adobe Photoshop,Adobe Illustrator, Corel Draw etj
 4. Të jetë bashkëpunues dhe të jetë në gjendje t'i përgjigjet detyrave në kohë

Benefitet:

 1. Shujtë ditore të mbuluar nga Chameleon
 2. Pagë kompetitive fikse
 3. Pagesë të kontributeve dhe pensioneve
 4. Kontratë të rregullt të punës

Oari: 09:00-17:00 / Prishtinë

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit të mëposhtëm "Apliko" (nuk kerkohet CV).

Numri i kontaktit: +383 45 577 570

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet