Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Mundësi punësimi në KFC Kosova

RESTAURANTI: KFC PRISHTINA MALL

ORARI: Full Time & Part Time (Me ndërrime)

POZITA: Antarë/e Ekipi

Në KFC, asnjë ditë nuk është e njëjtë, por me gëzim, argëtim dhe sfida të reja çdo ditë!

Ne gjithmonë përpiqemi të tejkalojmë pritjet e konsumatoreve, andaj detyrat e punës konsistojnë në kujdesin ndaj klientit, përgatitjen e ushqimit dhe pastrimin e ambientit – gjithmonë me standard të jashtëzakonshëm!

NËSE GJATË PUNËS KENI DËSHIRË TË

 • Keni një ditë aktive;
 • Përkujdeseni për asortimentin dhe cilësinë e produkteve;
 • Përgatitni ushqim me recetën e kolonelit ose të mirëpritni klientë;
 • Mësoni më shumë rreth brendit dhe kryeni trajnime ndërkombëtare;
 • Jeni vetvetja dhe argëtoheni.

BASHKOHU ME EKIPIN E KOLONELIT DHE MERR MBRAPA

 • Bonuse mujore & Incentiva
 • Sigurim Shëndetësor
 • Pagë konkurruese
 • Shujtë ditore falas në KFC
 • Kontratë pune sipas ligjeve të Kosovës
 • Pushim Vjetor & Mjekësor
 • Vlerësime të rregullta të performances
 • Trajnime të njohura ndërkombëtarisht
 • Karrierë ndërkombëtare
 • 20% zbritje në çdo blerje në KFC
 • Akivitete sociale dhe kulturë të punës

Aplikimi bëhet deri më 22.02.2023 përmes Website, duke ndjekur linkun https:// kfckosova.com/join-our-team/, përmes email-it work@kfc-ks.com me titull emrin e restaurantit për të cilin aplikoni, përmes telefonit 0800 21212 dhe në çdo restaurant të KFC Kosova.

Shikime 1,125
Kategoria Industri të Shërbimit
Skadon 22/02/23 (26 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management