PREMIUM

Pastiqer (2), Shankist/e (2), Kamarier/e (2)

Cornero
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

A je për një shije të re ?

Një shije e veçantë e kafes aromatike dhe ëmbëlsira të pafundme mund të shijohen vetëm në CORNERO.

CORNERO vendi i kujtimeve të ëmbla


CORNERO fton të gjithë kandidatët e intersuar dhe të motivuar për të aplikuar në pozitën:

  • Pastiqer/e (2)
  • Banakier/e (2)
  • Kamarier/e (2)

Vendi i punës: ALBI MALL / Prishtinë

Kualifikimet për poziten 1:

  • Të ketë pasion në pastiçeri
  • Trajnime në sektorin e pasiqerisë
  • Pervojë pune në këtë sektor

Kualifikimet për poziten 2 dhe 3:

  • Të ketë përvojë pune të ngjajshme,
  • Preferohet njohje të gjuhës angleze

Ne ofrojmë:

  • Pagë atraktive,
  • Orar fleksibil i punës

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentat e tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin për të cilin aplikonin në adresën e e-mail-it: hr@albicenter.com

Afati I fundit për të aplikuar është deri më datë 15.02.2023

Duke ju falënderuar për aplikim,  ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Shikime 1,737
Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 15/02/23 (19 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management