1

Përgjegjëse e Ndërrimit, Kamariere, Shankiste

Ruaj
Kraš Choco & Café
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kraš Choco & Cafe kërkon kandidatë të motivuar që të aplikojnë për vendet e punës si:

  • Përgjegjëse e ndërrimit (1 vend pune)
  • Kamariere (1 vend pune)
  • Banakiere (1 vend pune)

Për të aplikuar, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentat tjera përcjellëse duke përmendur pozicionin për të cilin keni aplikuar në: hr@albicenter.com

Konkursi është i hapur deri më datë 19.02.2023

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 19/02/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet