PREMIUM

Asistente të Shitjes (5)

Skechers
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Skechers hap konkurs per:

Asistente të Shitjes (5)

Lokacioni: Prishtina Mall

Kualifikimet: 

  • Të jetë person i/e motivuar dhe i/e inspiruar për punë.
  • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi dhe adaptimi ndaj nevojave të klientit. 
  • Preferohet njohja e gjuhës Angleze.

Praktika eshte e obligueshme ne dyqanin ne Albi Mall

Të gjithë të interesuarat mund të aplikojnë përmes emailit
skecherskosova@gmail.com 

apo përmes numrit të kontaktit
049426505

Shikime 3,232
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 11/02/23 (16 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management