Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PROFILI I KOMPANISË
Palma Furniture
palma-mobilje.com
Email: gjilanpalma@gmail.com
Numri i Telefonit: 044 240 082
Adresa: Rr.Bujanovcit 60 000
Qyteti: Gjilan, Kosovo
Email: gjilanpalma@gmail.com
Numri i Telefonit: 044 240 082
Adresa: Rr.Bujanovcit 60 000
Qyteti: Gjilan, Kosovo
Konkurset Aktive
Rreth Kompanisë
					 

Me më shumë se 18 vjet risi dhe eksperiencë në sektorin e mobiljeve, "PALMA MOBILJE" është bërë lider në sektor për shitjen e mobiljeve cilësore.

Rreth Kompanisë
					 

Me më shumë se 18 vjet risi dhe eksperiencë në sektorin e mobiljeve, "PALMA MOBILJE" është bërë lider në sektor për shitjen e mobiljeve cilësore.

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management