1
PROFILI I KOMPANISË
Mercurius Consulting
Email: shkumbin@mercurius.co
Numri i Telefonit: 045 111 151
Adresa: Rr. Bill Clinton Pristina 10000
Qyteti: Prishtine
Email: shkumbin@mercurius.co
Numri i Telefonit: 045 111 151
Adresa: Rr. Bill Clinton Pristina 10000
Qyteti: Prishtine
Konkurset Aktive
Rreth Kompanisë
					 
Mercurius Consulting është kompani e specializuar në fushën e avancimit të lidershipit dhe menaxhmentit, HR outsorcing, trajnimit/motivimit, rekrutimit dhe përzgjedhjes së stafit.
Gjithçka fillon me JU dhe rritet me JU!

Qysh në kohët e lashta kur njeriu filloi të organizohet në grupe, lindi nevoja për lidership. Me lindjen e lidershipit, lindi edhe nevoja për identifikimin dhe trajnimin e liderëve. Lidershipi evoluoi përgjatë tranzicionit historik të organizimit të shoqërive. Sot ekzistojnë një sërë doktrinash dhe stilesh që e përcaktojnë atë e që zbatohen nëpër botë.

Tempoja e shpejtë e ndryshimeve, teknologjia informative, kompleksiteti i reliefit organizativ, si dhe kompetenca e punonjësve e bën të vështirë që lidershipi të “dijë më së miri”. Andaj, tash është koha më e mirë për ju të jeni kureshtar dhe ta bëni pyetjen e duhur, sepse dituria ekziston në çdo skutë të reliefit organizativ!

Në Mercurius Consulting, ne besojmë se një lider me vetëperceptim të mirë, me aftësi të mira komunikimi, si dhe me aftësi të mira për ta avancuar profesionalitetin e punonjësve është ai, i cili e determinon suksesin e organizatës dhe realizimin e objektivave!

Ekspertiza jonë është më se e nevojshme në rastet kur një problem aktual apo potencial mund të zgjidhet vetëm nga një partner profesional që nuk ndodhet në kuadër të organizatës suaj, si dhe në rastet kur organizata nuk ka kohë të mjaftueshme për t’i zgjedhur problemet dhe angazhon ndihmë të jashtme.

Me shërbimet tona ne synojmë të bëhemi partneri juaj i vetëm që si objektivë kryesore kemi rritjen Tuaj!
Rreth Kompanisë
					 
Mercurius Consulting është kompani e specializuar në fushën e avancimit të lidershipit dhe menaxhmentit, HR outsorcing, trajnimit/motivimit, rekrutimit dhe përzgjedhjes së stafit.
Gjithçka fillon me JU dhe rritet me JU!

Qysh në kohët e lashta kur njeriu filloi të organizohet në grupe, lindi nevoja për lidership. Me lindjen e lidershipit, lindi edhe nevoja për identifikimin dhe trajnimin e liderëve. Lidershipi evoluoi përgjatë tranzicionit historik të organizimit të shoqërive. Sot ekzistojnë një sërë doktrinash dhe stilesh që e përcaktojnë atë e që zbatohen nëpër botë.

Tempoja e shpejtë e ndryshimeve, teknologjia informative, kompleksiteti i reliefit organizativ, si dhe kompetenca e punonjësve e bën të vështirë që lidershipi të “dijë më së miri”. Andaj, tash është koha më e mirë për ju të jeni kureshtar dhe ta bëni pyetjen e duhur, sepse dituria ekziston në çdo skutë të reliefit organizativ!

Në Mercurius Consulting, ne besojmë se një lider me vetëperceptim të mirë, me aftësi të mira komunikimi, si dhe me aftësi të mira për ta avancuar profesionalitetin e punonjësve është ai, i cili e determinon suksesin e organizatës dhe realizimin e objektivave!

Ekspertiza jonë është më se e nevojshme në rastet kur një problem aktual apo potencial mund të zgjidhet vetëm nga një partner profesional që nuk ndodhet në kuadër të organizatës suaj, si dhe në rastet kur organizata nuk ka kohë të mjaftueshme për t’i zgjedhur problemet dhe angazhon ndihmë të jashtme.

Me shërbimet tona ne synojmë të bëhemi partneri juaj i vetëm që si objektivë kryesore kemi rritjen Tuaj!
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet